Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '08

 
Kategori
Blog
 

Sanalda Görünen Kişilik Sanalda Kalsın (Bir yıl oldu)

Sanalda Görünen Kişilik Sanalda Kalsın (Bir yıl oldu)
 

'Milliyet Blog' burada olmak, elekro-magnetik dalgalarla sanal alemde hoş bir sada. Bloger buluşma davetlerine teşekkür ederim ancak! Ya gözümü beğenmez ya kaşımı, ya tipimi ya özümü beğenmezsiniz. Yada maksat bu değil muhabbet olsun, Oysa size sözümü sunuyorum duyabildiğim, görebildiğim, okuyabildiğim düşüncelerle harmanlayarak.

"İş kişinin aynasıdır lafa bakılmaz" ama bu platformda ola ki laf ediyor olabiliriz, öylede diyebilirsiniz. Bizimkisi sayısal elekro dalgalara yansıyan düşücelerimizin, örneksel dalgalara dönüşüp sayısallara aktarımı sürecinde, şifre sinyallerimizle bize yansımasıyla birlikte; tıpkı gökkupbede yankılanan ses dalgaları gibi web'den bütün varlıklara yansıyorsa; Bizde biyolojik fiziki varlığımıza duygularımızı da katarak mutlu oluyoruz.

Kompütüre gelirken modemdeki değişimlerden de geçerken, yalınlığı ile muhatabına ulaşan hoşsada kalitesini koruyan elekro dalgalar alemindeki şifrelerde muhatabına ulaşıyorsa, sevenlerimiz veya görenler baksın diye.

Bu alemde seyir 'Milliyet Blog' sitesinde bir yıl olmuş, şimdi fark ettim. Bu süreçte fiziki tanışıklıktan daha sıcak sanal arkadaşlıklar oldu sanırım. Ne güzel değil mi?

Sanki seslerimizi duyuyor ama kendimiz fiziki biyolojik varlığımızla kayıp olmuşuz.
Burası sanal platform, elbette fikirlerimize print edince veya ekrandaki görüntülerden duyularımızın bazıları iletişim sağlayıp sanal bir tahayyülle tanışıyoruz.

Önemli olan da düşünüp söyleyeceklerimiz.

Benlik formu vücut taşıttır, biryerlerde zaman içinde bırakabiliriz, töz-ruh kendi frekans dalgasında devam edip duracaktır.

Bu blog sayfalarında ki düşüncelerin döküldüğü sayfalar hepimizin de otuz santimetre gözümüzün önünde. Ne kadar yakınız! burada sanki konuşuyoruz ve konuşurken fiziki arama ve ziyarete de gitmiyor masamızda birlikte oluyoruz. Bu konu daha uzayabilir ancak felsefesine girmeyeceğim.

İnanıyorum ki herkesin ereği güzellik huzur ve mutluluktur. İçinde yaşadığımız ülkemiz coğrafyasının da insanıyla doğasıyla, flora ve faunasıyla geleceğe umut ve güvenle bakan canlıların ülkesi olarak ilelebet var olmasıdır.

Herkese sevgi saygılar -Selam



nariçi :08.07.08

 
Toplam blog
: 376
: 1841
Kayıt tarihi
: 06.07.07
 
 

Hayat herkes için aslında yalnızlıktır. hiç kimsenin doğal garantisi yoktur. (Günlük atüel haberl..