Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '13

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Sanatseverlere teşekkür

Sanatseverlere teşekkür
 

Araştırmacı yazar Abdülkadir Güler'in 50.Yılı kutlandı. ( 26 Ocak 2013 )


Söke Şairler ve Yazarlar Derneği tarafından ( Eğitimci yazar ve şair Abdülkadir GÜLER’in ) 50. Yıl Sanat ve kültür yılının kutlama töreni Söke’de 26 Ocak 2013 Cumartesi günü Oba Pastanesi’nde gerçekleşti. Bu kutlama Söke’mizde bir ilkti. Başta İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Demirezer ve değerli eşleri Derya Demirezer hanımefendiye, Söke Belediye Başkan Yrd. Levent Tuna’ya, CHP İlçe Başkanı Av. Osman Ünsal’a, Av. Mahmut Hoşgöz’e, Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran’a, Söke Ticaret  Odası Yönetim kurulunda bulunan Reşat Anya, Haluk Kutlay, Kasım Üzüm’e, Haldun Işıklı  Beylere, Yeni Söke Gazetesinden H.Hüseyin Yavaşoğlu’na, Mustafa Uluçay ve İsmail Eravcı’ya, Söke Ekspres’ten Yılmaz ve Kadir Kalaycı’ya, Halil Güven’e, Cevdet Üzüm’e, Turgut Türkoğlu’na, Kerim Yalçınkaya’ya,  Murat Sülünoğlu’na, gazeteci  Hamdi Akgül’  ve  İbrahim Özgezici’ye, Gerçek Gazetesi’nden E. Turgut Tekin’e, Aydın Gazeteciler Cemiyeti  Söke Şubesi Başkanı   Ali Esmer’e, Söke Şairler ve Yazarlar  Derneği Başkanı  Tülay Sarayköylü ve Lider Gazetesi Bayazarı  Ali Saraköylü’ye, Kanal 09 Televizyonu çalışanlarına, Eski Milli Eğitim müdürümüz  Musa Avcı ’ya Yaşar Çağbayır ve muhterem Eşlerine, Sarızebek Dergisi Genel  Yayın Yönetmeni O.Hasan Bıldırki ve muhterem eşlerine, şair Fayri Sevil’e, Aşır Tunca’ya, Metin Akdeniz ve değerli eşlerine, İlknur Mersin’e, Musa Koyunsev’e, Eren  Dalkıran’a, Saffet Mantar’a, Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı  Şükrü Öksüz’e, yönetim kurulu üyelerinden Davazlı Süleyman İncedal’a Mehmet Orhan, Ünver  Pazarlı ,Savaş Sarıkaya’ya içtenlikle  teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu arada zahmet edip çiçek gönderen Söke Belediye Başkanı Sn Necdet Özekmekçi’ye,  Dr. Sevim Şahin’e, Meclis Üyesi Nimet  İncedal’a, Tülay Sarayköylü’ye, İş adamlarımızdan  Metin Altınöz’e, Av. Mehmut Hoşgöz’e, İlerlemiş yaşına rağmen bizzat elyazısıyla   Ankara’dan telgraf yazıp gönderen Eski Aydın Millevekilimiz Kültür Baba M.Kemal Yılmaz’a, İLESAM  Genel Başkanı   Mehmet  Nuri Parmaksız’a ve ayrıca çeşitli gazete, dergi gibi İnternet ortamında Milliyet Blog gibi yayın sitelerinde benim  50. Yılım hakkında  yazı yaza bir çok sanatçı dosülarım olmdu. Hemen aklıma gelenleri lyazıyorum:

Ankara'dan Prof.Dr. İsa Kayacan, Prof.Dr. Hayrettien İvgin, Eğitimci yazar Mehmet Aydın,  İlesam Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız, Nahide Çelebi, Cemile Torun, Vedat Fidanboy, Adana'dan Mustafa Emre, Mansur Ekmekçi,  Antalya'dan Arslan Bayır, Denizli'den Mithat Makal, Afyon'dan  Aşık Yoksul Derviş, Musa Karatepe,  Gazianteptep'ten Tamer Abuşoğlu ve Ahmet Ayaz, Eskişehir'den Muharrem Kubat, İstanbul'dan  Feyzi Halıcı, Fatma Bahar ( Gökfiliz ) Halıcı, Erhan Tığlı,  Muhsin Durucan,  Samsun'dan Mehmet Halistin Kukukul, İzmir'den Oğuz Tümbaş, Ayten Dirier, Fethiye'den Ünal Şöhret Dirlik, Recai Şahin, Cahit Yargıcı, Dalaman'dan Birdal can Tüfekçi, Düzce'den Şennur Köseli, Elazığ'dan Şükrü Kacar, R. Mithat Yılmaz, Mehmet Osman Baş bunlar hemen aklıma gelenlerdir. Cümlesine teşekkürlerim vardır...  

E.mail gönderen,beni arayan, soran, yorum yapan tüm vefalı sanatseverlerimize ve siz değerli Milliyet Blogdaş dostlarıma  adını gururla yazdığım  bu seçkin kişilere teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Bu arada unuttuklarım varsa onlardan da özür diliyor ve darısı dostlar başına olsun diyorum.  

Abdülkadir   GÜLER  


BAŞSAĞLIĞI:

Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Kenan ÖZCAN’IN babası ve Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Selma ÖZCAN’IN  kayınbabası Kore Gazisi değerli  insan Kadir ÖCAN’IN vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Başta Sayın ÖZCAN Ailesi olmak üzere, tüm yakınlarına,  dostlarına, sevenlerine  başsağlığı ve Sayın Kadir ÖZCAN’a Allah’tan rahmet diliyorum….A.G…

 

 
Toplam blog
: 2227
: 832
Kayıt tarihi
: 27.06.09
 
 

1946 Mardin ili, Kızıltepe ilçesi'nin Esenli köyünde doğmuştur. İlk ve ortaokulu Kızıltepe'de bit..