Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1977 Bursa doğumlu, Ege Üniversitesi İşletme Mezunu evli ve bir çocuk babasıyım. Sanayi köleliğinde geçen hayatımda, feodal yaşamın özleminde, kapitalizmin sadece fikirsel karşıtlığında, şiirin ve izahların yardımıyla kendimi ifade etmek ve daha nice ifadelere kulak vermek için,.. ve belkide sadece ölümden kaçmak için yazı..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ben giderim

Merhabalar. Üstad vasıtasıyla gördüm sizi, şiirlerinizi okudum.. hepsini. Önce, aşk dışında tema işlese diye düşünürken, aşk dışındaki temaları ve yine içinde yine aşkı nasıl işlediğinizi gördüm. Ve -bana göre tabi- en iyisi buydu..çok iyi bir şiir. Ufuk hoca da demiş ya; şiir bu işte diye. Ne de olsa yaşam ölümden ibaret. Kötü olmasa iyi tanımsız kalırdı ya ölüm olmasa da yaşam belki. Ölümün belki tek yakıştığı yer şiirdir. Tabi sizin dizelerden esinlenerek söyledim bunu. Çok yakışmış tema ve sözcükler birbirine. Saygılarımla.

16 Kasım 2012 15:39
Mustafa Kemal'im

Okurken şiir tadında heyecanı ve sonunda buğulu gözlerimi paylaşmak istedim hocam. Oğuz Akay ın BENİM SOFRAM BU kitabını yeni bitirdim. Oradan bile öğrenemediğim -ki çok güzel bir araştırma kitabıdır.- anekdotları yazınızdan öğrenmek çok güzel. Sağolasın Hocam. Saygılar.

10 Kasım 2012 13:37
Taklalar 43: Öneri

Hocam Allah tamamına erdirsin. Bir erkeğin bu teklifi alması da ne güzel... Saygılar. :))

06 Kasım 2012 20:42
 
Toplam blog
: 38
: 237
Kayıt tarihi
: 27.06.09