Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Kasım '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Sancaktepe’de prestij caddesi açıldı

Sancaktepe’de prestij caddesi açıldı
 

Sancaktepe Meclis Mahallesinde yenilenen ve yürüyüş yolu olarak adlandırılan Cemal Gürsel caddesi ilçenin prestij caddesi olarak gösteriliyor.

Ağaçlandırma ve ışıklandırma çalışmaları ile prestij caddesi olan 450 Metre uzunluğundaki Cemal Gürsel Caddesi düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılışa Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Azmi Ekinci, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Murat Taner, Meclis Mahalle Muhtarı Hasan Ağatepe, Belediye Başkan Yardımcıları, Muhammed Ali Cankatar, Yılmaz Ercan,  Hamdullah Arvas, Hasan Kamal, Av.Tarık Yusuf Uçar ve Av.Şeyma Döğücü, Belediye Meclis Üyeleri Murat Sarı, Erkan Burak Erol ve İl Genel Meclis Üyesi Halil Aydın, Sancaktepe Kas Der Şube Başkanı Ekrem Uygun ve mahalle sakinleri ile çocuklar katıldı.

Yapılan kısa konuşmaların ardından prestij caddesinin açılışı yapıldı. Kaymakam Özcan ve Başkan Erdem beraberindekilerle birlikte 450 metre uzunluğunda ki caddeyi beraber yürüdüler. Yürüyüş sırasında çiğ köfteci çiğ köfte ikram ederken, bir esnafında açılışını yaptılar. Mahalle sakinlerinin ve esnafın, caddenin yeni baştan düzenlemesini yapan Başkan Erdem’e teşekkür ettikleri görüldü. Çocukların ilgisi karşısında yürümekte zorlanan Belediye Başkanı Erdem ilgiden oldukça memnundu.

Tevfik Erk / İstanbul 

 
Toplam blog
: 7
: 191
Kayıt tarihi
: 20.08.08
 
 

Spor, sanat, kültür, çevre ve tüketici haberleri ve sorunları yazıyorum...