Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mart '09

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Şangııırrtt

Şangııırrtt
 

Sevgiymiş aşkmış hepsi yalan işler. Bir ömür boyu kendini kandır dur sonra birden gaflet uykusundan uyan ve yanındaki erkeğin aslında seni hiç sevmediğini sadece kullandığını iliklerine kadar hisset. Ne kadar boktan bir durum.

Kaba bir laf ettim, işgüzar takımı hemen atlayıp o lafın küfüre girdiğini söyleyebilir. Küfürse de küfür, ettim gitti işte.

Erkeklerin en iyi yaptığı iş kadını kullanmak. İstekleri olmadığında birden çılgına dönüp ortalığı yakıp yıkıyorlar. Sonrasında da büyük bir pişkinlikle hiç bir şey olmamış gibi salağa yatabiliyorlar.

Kadınlar içinde de böyle rahatsız kişilikler sergileyenler varsa onlara buradan önerim, gitsinler kendilerini yüksekçe bir yerden aşağıya atsınlar.

Bu rahatsız kadın ve erkek tipleriyle yaşayanlar için de bir şeyler söylemek gerek her halde. Onlara da aciz ve zavallılar diyebilirim. Sonuçta bir ömür tükeniyor. Şaka değil.

Bir çok evde sevgi yok katlanmak var. Alışılmış düzeni bozmadan yaşamak var korkakça.

Bu ne kadar böyle sürer hiç bilinmez. Bazen ömür boyu sürecekmiş gibi katlanacakmış gibi katlanılacakmış gibi gelir. Yanıltıcı bir durum olabilir. Dolu bardağın üzerine su doldurmaya devam ederseniz bardak taşar. Taşmaması fizik kurallarına aykırı bir durum.

Bardak taşsa mı iyi yoksa o bardağı alıp fırlatabileceğimiz en uzak mesafeye fırlatıp tuz buz etmek mi iyi bunu bir düşünmeli.

Bardağı atıp şangırrrrttt sesi sinirlere iyi gelebilir. Belki başka şeylere de iyi gelir kimbilir?

 
Toplam blog
: 112
: 790
Kayıt tarihi
: 17.10.08
 
 

İnsanın kendini anlatması ne zormuş. Bu bölüm blog yazmaktan bile zor geldi. 10 Temmuz 1963 doğumluy..