Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1979 Sakarya doğumluyum. Kocaeli İktisat mezunuyum. Askerliğimi tamamladım. Askerlikten sonra yurtdışına gidip dil eğitimi aldım.

En büyük hobim gezmek yeni yerler görmek ,yeni insanlarla tanışmaktır. Ülkemizin bir çok yerini gezdim ve gezmeye devam ediyorum. Bunun dışında yurtdışı tecrübelerim de vardır.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Rüstü için yazmak istemediğim mektup

12 yıldır Fenerbahçe'de oynayan bir oyuncunun ayrılış nedenlerini iyi irdelemek lazım. Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük kalecilerinden birine daha sezon başlamadan sen bu takımın 3. kalecisisin dersen çekip gider. Hadi diyelim Rüştü haksız yanlış yaptı. Peki Serkan ,Mehmet ,Ümit ,Tuncay ne olacak? Onlar niye ayrıldı? Semih niye ayrılmak istiyor? Bu kadarı da tesadüfmü? Başkanımız bir maçta oyundan çıkarken hatırlarsanız Alex'i dakikalarca ayakta alkışlamıştı. Türk oyunculardan hangisi ayakta alkışlandı? Hangisine Alex'e verilen destek verildi? Bu takımda bir Türk'ünde Brezilyalı kadar değeri olmalı!

20 Haziran 2007 04:31
Orhan Ayhan’dan özür diliyorum...

O spikere doğrusu bende çok güldüm ,hayatımda izlediğim en komik maç anlatımıydı ve komik olan adamın saçma sapan maç anlatımıyla kendini rezil etmesiydi. Şamil Sam'ın gözünün yumrukla açılamayacağını iddaa etmesi de çok ilginçti.

19 Haziran 2007 05:03
Çelişki!

Kalecilik için Rüştü'nün yaşı yaşlı değildir aksine kaleciler için 30 yaş ve üzeri en verimli zamanlardır çünkü kalecilikle refleksler kadar tecrübede önemlidir. Rüstü'ye yaşlı diyenler Oliver Kahn'ın yaşına baksın ,David Seaman'ın kaç yaşında futbolu bıraktığını öğrensin.

18 Haziran 2007 16:46
 
Toplam blog
: 11
: 2643
Kayıt tarihi
: 05.05.07