Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '09

 
Kategori
Doğal Tedaviler
 

Sanus Per Aquam-SPA açılımı

Sanus Per Aquam-SPA açılımı
 

Su hayatttır!!!


SPA çok sık duyuyoruz. Özellikle sağlıklı olmanın olmazsa olmazı "su". SPA latince" Sanus Per Aquam " suyla gelen sağlık anlamına geliyor. Herşeyden önce sağlıklı olmamız için su şart. Sıcak su, tuzlu su, deniz suyu, kaplıca termal sular, şelalerden gelen su.Özellikle kaya tuzu ile su bizi sağlıklı ve dinç kılıyormuş.


Tuzlu su havuzlarına girdiğimizde, bedenimizdeki ödemi-şişkinliği- alıyor, sıcak tuzlu su; tüm beden ağrılarını alıp götürüyor.

Anne rahminde su içinde olan biz; bedenimizin % 70 'i su. Zaten sağlıklı bir metabolizma için önerilen su günde iki litre, sekiz su bardağı. Hem içeriden hem de dışarıdan "su" mucizesi bizi sağlıklı, dinamik ve dinç kılıyor.

Spa bakımları, su terapileri su dolu küvete giriyorsunuz, sizi rahatlatan renk geçidi başlıyor, su masajı ile renkler aleminde uçuyorsunuz. Hidroterapi, :Su ile iyileşme, su masajı eşit olarak tüm vücudunuza masaj yapıyor! Su sanki her hücrenizi teker teker sağlılı ve dinamik bir biçime getiriyor. Su masjından sonra derin bir uyku sizi tüm sorunlardan, stresten arındırıyor. Su içinde yapılan spor, diğerinden çok daha etkili, çünkü su içinde zorlanmadan tüm fiziksel hareketleri rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Tüm SPA merkezlerinde muhteşem uygulamalar yapılıyor. Ama evimizde de su kürlerini rahatlıkla uygulayabiliriz.

Günde iki litre su içerek SPA bakımımıza başlayabiliriz.

Su hayatttır. Su yaşam damarıdır. Su en önemli unsurdur. Suya saygılı olup, dikkatli tüketelim. SANUS PER QUAM
 
Toplam blog
: 258
: 2037
Kayıt tarihi
: 09.11.06
 
 

Ben İngilizce öğretmenliği yapan yurdum insanıyım. Yalnız öğrencilerim yetişkin arkadaşlar. Devlet m..