Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mart '09

 
Kategori
Yurtdışından Bildiriyorum
 

Sapık baba Josef Fritzl 6,5 sene sonra serbest kalabilir!!!

Sapık baba Josef Fritzl 6,5 sene sonra serbest kalabilir!!!
 

Josef Fritzl


Avusturya’da Josef Fritzl isimli fücur (ensest) canisinin mahkemesi bu sabah 9, 30 itibari ile görülmeye başladı. Avusturya’nın St. Pölten şehrinin eyalet mahkemesinde görülen davaya Josef Fritzl polis eşliğinde getirildi. Bir seneden beri tutuklu olarak mahkemesini bekleyen Fritzl mahkeme salonuna girerken kameraların çekim yapmaya müsaadeli olduğu süre içerisinde yüzünü bir dosya ile gizlemeye çalıştı. Fritzl bilindiği gibi kendi öz kızını 24 sene boyu evinin bodrum katına hapsetmişti. Tecavüz sonucu kendi kızından 7 tane çocuğu olan Fritzl’e yönelik suçlamalar şöyle: Cinayet, tecavüz, esir tutmak, ensest (fücur), zorla hapsetme ve ağır saldırı.

24 Sene hapis içerisinde çocuklarının daha doğrusu kızından olan torunlarının üçünü de bodrum katında hapseden cani, 18 yaşındaki kızı/torunu Kerstin’i rahatsızlığı nedeniyle serbest bıraktıktan sonra ortaya çıkan bu vahşet tüm dünyanın dikkatini üzerine çekmişti. Evli olduğu karısından da 7 tane çocuğu olan Josef Fritzl kızından olan diğer üç çocuğu buldum diyerek evine getirmiş ve bu çocukları karısı ile birlikte büyütmüş. Bir çocuk doğumdan sonra ölünce cani baba tarafından sobada yakılmış...

18 yaşından 42 yaşına kadar babası tarafından defalarca tecavüze uğrayan ve 12 kere hamile kalıp 7 tane çocuk doğuran Elisabeth Fritzl serbest kaldıktan sonra çocuklarıyla birlikte aylarca psikatride kalmıştı. Daha sonra diğer kardeşleri ve doğumdan sonra kendisinden alınan çocuklarıyla bir araya getirilen Elisabeth yeni bir kimlikle yeni bir hayata başlamıştı.

Bordum katında iken çocuklarına okuma yazmayı öğretmeye çalışan Elisabeth’in gün ışığından mahrum kaldığı yıllarda dişleri çürümüş, çocukları sürekli çeşitli hastalıklara yakalanmıştı.

Bu korkunç hikâyenin ilginç notlarından biride; bodrum katındaki ailesine televizyon hediye ettikten sonra, kendisine ve annelerine çocukları tarafından; "o gördüğümüz dünya nasıl bir dünya?" diye sorulduğunda televizyonda gördükleri resimlerin başka bir gezegenden olduğu söylemidir.

Kendisine yönelik suçların dördünü kabul eden Fritzl, cinayet ve esir tutmak suçlarını reddediyor! Fücur, zorla hapsetme, ağır saldırı suçlarını kabul eden Fritzl tecavüz suçunu ( nasıl oluyorsa ) kısmen kabul etmiş. 1996 yılında öldürüp sobada yaktığı oğluyla alakalı cinayet suçlamasını reddeden zanlı “ Oğlum ölü doğdu, onu ben öldürmedim” diyor.

Eğer savcı cinayet ve köle tutmak suçlarını kanıtlayamazsa Josef Fritzl’in alacağı en büyük ceza 15 yıl olacak. Avusturya hukukunda iyi hal halinde 7, 5 sene sonra serbest kalabilicek olan Fritzl’in mahkemesini beklerken yattığı bir yılın da dikkate alınmasıyla 6, 5 yıl sonra tekrar özgürlüğüne kavuşması söz konusu.

 
Toplam blog
: 121
: 1814
Kayıt tarihi
: 29.01.07
 
 

Almanya'da doğdum. Haylaz bir öğrenciydim. 16 yaşımdan beri ticaretle ilgileniyorum. Şu anda büyük b..