Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '11

 
Kategori
TV Programları
 

Saplantılı reklamlar

Saplantılı reklamlar
 

Her televizyon izleyişimde mutlaka sinirleniyorum bir şeylere. Bu aralar cinsel içerikli yayınlara taktım. Reklamları izlerken biraz gözlemleyin, hak vereceksiniz bana. Cips reklamları malumunuz, ciklet reklamları, çikolata, kek en son bomba bebek bezi reklamları. Bebek bezi bağlı bir erkek bebek bornozunu sıkı sıkı kapatmış, kız bebeğin önüne çıkıyorr ve birden bornozu açıyorr. Kız bebek şaşkın şakın gülüyor.. İnanılır gibi değil. Bebek yaşına indirgedik artık cinselliği. Deterjan reklamları dışında her üründe bu tür mesajlar var. Beynimiz bu görüntülere alıştığı için dikkatinizden kaçmış olabilir. 

Tv. dizi ve programları daha da beter. Tam Behlül'ü Bihter'i hayatımızdan çıkardık derken herkes Fatma Gül ve Hürremci olarak gruplara ayrıldı. Hürrem yüzük ve Fatma Gül bileklik yok satıyor. Hayatımızın bu kadar magazinsel zeminlerle şekillenmesi ne kadar üzücü değil mi? 

Ata'm oralardan görüyor musun ne hallardeyiz? Duyuyor musun izinden gidenlerin cılız da olsa seslerini? Nerede eserin olan kahraman ve aydın Türk Gençliği? Çağır Ata'm çağır onları. . Daha da beter robot bir nesle dönüşmeden??? 

 
Toplam blog
: 47
: 434
Kayıt tarihi
: 25.12.10
 
 

Her şeyin anlamsızlaştığı, çarpıklaştığı günleri dehşetle izliyorum. Çocuklarımın geleceği  için ol..