Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Kasım '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Sarayda görkemli defile...

Sarayda görkemli defile...
 

BEGÜM ŞEN - BANU NOYAN


Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile ihtiyaç sahibi veya engelli bireylerin eğitim ve sağlık ihtiyaçlarına katkıda bulunarak toplumda sosyal dayanışmayı sağlamak amacıyla kurulan Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği yeni bir etkinlikle hayırsever hanımları bir araya getirdi. Monikİpekel başkanlığında, Revna Demirören, Sitare Akdilek, Ayşegül Toplusoy, Demet Sabancı, Fatoş Altınbaş Sarıgül ve Prof. Selahattin Kuru tarafından kurulan dernek, kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği etkinliklerle dikkat çekmeye devam ediyor.

 

Sayın İtalyan Büyükelçisi GianpaoloScarante’nineşi Sayın Barbara Marengo hanımefendinin himayelerinde, Polar Moda işbirliği veBanu Noyan‘ın koreografisiyle,dünyaca ünlü modacı JMENDEL’in tasarımları Venedik Sarayında sergilendi. Venedik Sarayı’nın tarihi ve büyülü atmosferinde gerçekleşen görkemli defile öncesinde dernek yöneticileri, etkinliğe destek veren yardımsever hanımlar için çok özel sürprizler hazırladılar. Begüm Şen’in sunumuyla gerçekleşen defile sonrası Yönetim Kurulu üyesi Revna Demirören emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Defile sonrası gerçekleşen çekilişle, davetli hanımlar özel hediyelere sahip oldular.

 

Defileden elde edilen tüm gelir ise,Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği’nin projeleri için kullanılıyor... Daha gelişmiş bir toplum yaratılması, eğitimde fırsat eşitliği ve her türlü şiddetin engellenmesi için ihtiyacı saptayıp, bu ihtiyaca cevap verecek projeleri geliştirip, bunları dernek destekçileri ve sponsorlar yardımıyla gerçekleştirmek için kurulan derneğin bu etkinliğine yardımsever hanımlar tarafından büyük ilgi gösterildi.

 

Nazan Şara Şatana

 

 
Toplam blog
: 1731
: 4678
Kayıt tarihi
: 09.12.10
 
 

Turizmci; Genel müdür Yazar ; Romanlar, senaryolar müzikkaller... Sinema filmleri, TV filmleri.....