Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '12

 
Kategori
Spor
 

Sarı Melekler Çeyrek Finalde

Sarı Melekler Çeyrek Finalde
 

http://www.fenerbahce.org/


2012 CEV Cup/2012 CEV Cup/ Fenerbahçe-Asterix Kieldrecht/voleybol (3-0)

CEV Cup çeyrek finale çıkma mücadelesinde Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı,Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmasını başardı.Fenerbahçe,bu galibiyetle çeyrek finale yükseldi.

Karşılaşmaya;Nilay,Meryem,Paula,Kim,İpek,Eda ve Libero Nilay ile başlayan Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı maça çok hızlı bir başlangıç yaparak,üst üste bulduğu sayıların yanında rakibini de hataya zorlayarak skoru 5-0 yapyı ve ilk teknik molayı da 8-4 önde geçti.

Kim'in bu bölümde kulandığı etkili servisleriyle farkı da 9'a kadar çıkardı.14-5.İkinci teknik mola alınan bölüme kadar geçen sürede kıran kırana bir mücadele izledik,bu bölümde iki takımda sayı bulmakta zorlansa da Fenerbahçe,ikinci teknik molayı da 16-5 önde tamamlamasını bildi.

Üstünlüğünü ilk setin sonuna kadar sürdüren temsilcimiz seti de 25-10 önde tamamlayarak,skoru da 1-0'a getirdi.İlk sette Fenerbahçe,Paula ile 5,Meryem,Kim ve Berenika ile de 4'er sayı bularak sonuca çok rahat gitmesini bildi. İkinci sette de Fenerbahçe'nin oyunda bariz üstünlüğü göze çarpıyordu.Bu seti Sarı Melekler bu sette ilk teknik molaya 8-4 önde girdiktan sonra ikinci teknik molayı da 16-10 önde tamamlama başardı.Fenerbahçe kolay geçen bu seti de 25-17 alarak skoru da 2-0'a getirdi.

Üçüncü sette diğer setlerin adeta bir kopyası şeklinde geçti ve
sarı melekler attığı etkili servislerle rakibinin direncini kırarak teknik molalara 8-5'lik ve 16-6'lık skorlarıyla giren Sarı Melekler seti de 25-15 alarak sahadan da 3-0 gibi net bir skorla galip gelerek  çeyrek finale yükseldi.

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı,çeyrek finalde Asko Büroleben (Avusturya)-Sagres (İsviçre)maçının galibiyle karşılaşacak. Fenerbahçe'de Paula ve Kim 13'er sayıyla oynayarak takımın skor yükünü çekerken Berenika ise 12 sayı buldu.Elif Başaran 9 sayıyla oynarken.Eda ve Meryem de attıkları 4'er sayıyla skora katkıda bulundular.


Yorum:Erdem Dinseven

 

 
Toplam blog
: 566
: 1338
Kayıt tarihi
: 11.07.06
 
 

Edebiyatla ilgileniyorum. Ayrıca amatörce belgesel film çalışmaları yapıyorum ve kültürel etkinlikle..