Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '11

 
Kategori
Astroloji
 

Sarışelale 2012 de de falcıbacı olursa

Sarışelale 2012 de de falcıbacı olursa
 

 

Sevgili okuyucularım,

 

Uzun süredir sesim soluğum çıkmıyordu. Özlediniz beni biliyorum. 2011 yılının bu son günlerinde sizleri unutmadığımı güzel haberlerimden sizi mahrum etmeyeceğimi bildirmek isterim.

 

2012 nin bize neler getireceğine dair şöyle bir astolojik güçlerimle bu yeni yılı değerlendirince bakın neler çıktı kalemimden;

 

Sevgili Koçlar bu sene size sukunetinizi bozacak güzel gelişmeler bekliyor olacak. Öyle ki her kaşlılaştığınız olay sürpriz şeklinde olacağı için şaşkınlığınızı sesli olarak ifade edeceksiniz. Bu seslilik bünyenize yerleşecek ve  sizden böylesine neşe, hararet beklenmediği için çevreniz tarafından da çok hoş karşılanacaksınız. Keyfiniz hep böyle olsun.

 

Boğalara gelince, 2012 yılı sizin yılınız denilebilir. Gezegenlerin samanyolundaki değişken hareketleri maneviyatınıza da çok iyi gelecek, çok daha verimli bereketli günler geçireceksiniz. Şayet evli iseniz de ailenizin çoğalacağına da işaret etmek istiyorum. Hadi bakalım hayırlısı.

 

İkizler sizi gidi afacan ikizler. Su yürür izini belli etmeyen ikizler. Ne kadar da kalbiniz sevgiyle dolu böyle. Bu yıl bu sevgi artacak, etrafa dağılacak güzel birlikteliklerin habercisi olacak. Bir kaç ucak seferi de ufukta görülüyor. İyi yolculuklar şimdiden.

 

Sevgili Yengeçler sizi ne yapmalı, kaynar kazana atmalı.. ne kadar da muzip kişilersiniz ki, herkesi sollayarak hep en baş köşede hayatın keyfini çıkaranlardansınız. 2012 çift yıl olarak şansınızı daha da arttıracağı için kahkahalarını ve neşeniz hiç eksik olmayacak. Allah şansınıza zeval vermesin.

 

Aslan parçaları, her zamanki gibi gürleyeceğiniz, dört ayak üzerine düşeceğiniz şanslı bir yıl geliyor. Hayatta bu kadar şansı yakalamak herkese nasip olmaz ama siz deki bu şeytan tüyü, ne arzu ediyorsanız hemen sizin olmasını sağlıyor bu yılda. Tadını çıkarın ama yeterki kalp kırmayın ki arada sırada yaptığınız bu vukatlar şansınızın tılsımını almasın sizden.

 

Başaklara bu yıl yeni aile bireyleri mi desem, az bucuk uykusuz geceler mi desem, biraz yoğun bir dönem geliyor 2012 de. Daha sabırlı ve duyarlı olmanız geren bir döneme giriyorsunuz. Bilgeliğinizi kullanarak herşeyin üstesinden geleceksiniz ama buna inanın yeter.

 

Yüce Teraziler, bir şeyi de artık bilmeyin artık diyorum. Size söylencecek sözleri bile önceden kesitirip bilebildiğiniz için ne söylesek az kalacak. 2012 bomba gibi geliyor. Siz paylaştıkça herşeyinizi çoğalarak devleşerek size geri dönüyor. Ne mutlu size.

 

Akrepler için çok bir şey değişmiyor bu yıl. Ev düzen iş aynı rutinde. Küçük çaplı geziler ile renklenmeler var. Bel sağlığınıza dikkat edin derim. Spor da hayatınızda olursa hele herşey 2012de  size çok iyi gelecek.

 

Sevgili yaylar için maalesef yine yalnızlık çanları çalıyor. Bazı huyları varki bunlar artık değişmiyor ki yeni yılın parlayan ışıltısı bile bu tabuları yıkamıyor.  Üzülmeyin ama kendinizi değiştirmediğiniz sürece her geçen yıl birbirini kovalayacak bu gidişle.. kolaylıklar

 

Oğlaklar, o vakur duruşun altındaki zıpır oğlaklar, hadi yine iyisiniz. 2012 bol kazançla geliyor. Piyango oynamayı ihmal etmeyin ki kazanacağınız ekonomik seviyeyi ikiye katlayacak gelişmeden mahrum kalmayın.

 

Sevgili naif Kovalar. Bu sene telli duvaklı düğün havasında bir yıl kucağını açtı sizi bekliyor... artık eğlenme sırası, geçmişe kalın bir şerit çekme sırası geldi yani.. Güzel yüzünüz gülücüklerle doluyor bilesiniz.

 

Balıklar, ah balıklarr.. ne kadar can yaktınız bu sene biliyormusunuz.. üzülmeyen kalmadı sayenizde. Acaba 2012 nin bağışlama yılı olmasını kabahatlerinizi affettiri mi dersiniz? Bilemiyorum artık. Kırılan gönülleri tamir ederseniz sizin için de güzel bir yıl olacaktır. Yeterki aynı hataları yapmayın.

 

Sarışelaleden kucak dolusu sevgiler

 
Toplam blog
: 93
: 1475
Kayıt tarihi
: 02.02.07
 
 

Elektrik mühendisiyim. Eğitimci bir ailenin kızıyım. Kelimeler ve rakamlarla geçen serüven dolu b..