Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ocak '09

 
Kategori
Burçlar
 

Sarışelale Falcı Bacı Olmaya Devam Ederse

Sarışelale Falcı Bacı Olmaya Devam Ederse
 

Sarışelale


Son aldığım bilgilere göre, kaynağını sormayın, sevgili Koçlar 2009 yılını çok eğlenceli olarak geçireceklermiş. Öyle ki nerede etkinlik, nerede bir davet tüm Koçlar adeta anlaşmış gibi bu aktivitelerde yerlerini alacakmış. Lakin bu kadar gezmeye dayanamayan bünyelerine dikkat etmeliler, soğuk algınlığı sık sık yaşanılacak rahatsızlığınız olabilir.

Yüce ruhlu Boğalar, sizin için yeni bir dönem başladı. Ardınıza artık bakmayacaksınız.Çünkü tamamen gözünüzü geleceğe çevirdiniz. Yıllardır o ektiğiniz güzel huylar, davranışlar ve mantıklı düşünce tohumlarınız var ya onlar meyve verecek. 2009 yılı sizin yılınız olacak. Haydi, ne duruyorsunuz, dileyin ve hemen olsun.

Sevgili afacan İkizler, siz akıllanmazsınız. Aklınız bir karış havada yine bu sene. Hayata dair net olabilmeniz için sanırım birkaç yıl daha geçmesi gerekecek. Sizin için vaat edilen bir takım değerler vardı. Tam da yolun sonuna yaklaşmıştınız ama 2008 yılındaki yanlış hareketleriniz bir çuval inciri mahvetti. Üzülmeyin, hayat devam ediyor, demek ki yeteri kadar hak etmemişsiniz. Biraz daha çalışıp merkezdeki ihtiyaçlarınıza odaklanırsanız şansınız değişecektir.

Yengeç kardeşler, yine yandan yandan bakışlarınızı fırlatıyorsunuz çevrenize. İyi de yapıyorsunuz. 2009 ortalarında geleceğe atılan ciddi bir adımınız olacak. İşlerinizde güzel haberler var. Terfi olmasa da bu iyi bir prim olabilir mesela. Ailenizle daha sık bir arada olmayı isteyeceksiniz.

Aslan parçaları, sizin için bu yıl iyi haberlerle başladı. Öyle kalpten öyle içten dualar ettiniz ve çalıştınız ki muradınıza erdiniz. Ocak ayı itibariyle yüzünüz gülmeye başladı. Almış olduğunuz kilolardan kısa bir süre sonra kurtulacaksınız. Hem maddi hem manevi olumsuz yükler azalacak yani. Hadi gözünüz aydın.

Sevgili Başaklar, o vakur halinize 2008 de elveda dediniz farkında mısınız? Bir heyecan bir telaş geldi size. Ne kadar güzel bir haber değil mi bu? Sıkıcı rutin hayatınızda yeni bir dönem başladı. Bir anda etrafınızı saracak kısmetlerinizden hangisini seçeceğinize karar verseniz iyi olur. Ufukta yüzük var benden söylemesi.

Sanatçı ruhlu Teraziler, sizi sevmeyen yoktur sanırım. Nasıl bir ince ruh, nasıl bir insaniyet var sizde. Bence sizden uzak durmayı seçenler hayatlarının en büyük hatalarını yapıyorlardır. 2009 kötü başladı diye düşünüp üzmeyin kendinizi. Baharın neşesi, meltemi yanaklarınıza deydiği gibi bolluk ve bereket size hayat boyu kalmaya gelecek. Ve sizde bu enerjiyle güzel eserler yaratacaksınız.

Akrepler, keskin dilli, iğnelerini kendine batırmayıp da dünyaya delik deşik eden akrepler. Her şeyi yoluna koyduğunuzu düşündüğünüz bu günler sizi yanıltmasın. Özde bir takım sorunlarınız var ve bunlar kolay aşılır cinsten değil. Geçmişiniz sizi bırakmıyor, çünkü sizde geçmişi bırakmıyorsunuz. Hayatınıza gelen güzellikler geçmişin izlerini görecek ve süzülecekler. Yine de üzmeyin kendinizi, mutluluk akrep gibi sokmaktan vazgeçtiğinizde mümkün olacak.

Sevgili Yaylar, yerinizden duramaz gibi bir haliniz var. Sakin olun biraz bakalım. 2009 sizin için mutluluk ve huzur getiriyor. Daha geçen günlerde mutlu bir gelişme yaşamadınız mı? İnanın artık, sabrın sonu selamet.

Karizmatik Oğlaklar, eli kulağında güzel bir iş teklifi haberiniz var. Durgun geçen günler geride kalıp eski enerjik keyifli soluklar aldığınız çalışma hayatınıza geri dönüyorsunuz. İdealist kişiliğiniz sizi hayal kurduklarınıza gün ve gün ulaştırıyor. 2009 yılının şanslı burçlarından birisiniz. Sağlık sorunları ile de karşılaşabilirsiniz ama her şeyin çözümü olduğunu unutmayın. Pozitif enerji her bir tarafınızı sarıp koruyacak sizi benden söylemesi.

Muzip Kovalar, peki size ne demeli? Hayatınızın fırsatını yakalamak üzeresiniz biliyor musunuz? Bu ne şanstır, dudak ısırtan cinsten hem de. Ama lütfen dikkat, kapınızı çalan bu şansı kaçırmamak için camdan bir kadehi tutar gibi özen göstermelisiniz. Yanlışlıkla elinizden düşürürseniz, bir daha geri dönüşü olmayacaktır. Adımlarınızı iyi seçin ki, bu güzellik yerini daha da güzel durumlara bıraksın.

Sevgili Balıklar, geçtiğimiz yılın bulanık suları duruluyor, güzel dupduru günler sizi bekliyor. Siz duygusal bir kalbe sahip olsanız da bu duygusallık sizi zayıflatmıyor. Aksine çok güçlüsünüz. Bu gücünüz ve akılcı hareketleriniz 2009 yılındaki hedeflerinize ulaşmayı kolaylaştıracak. Size müjdeli haber, bu yıl sağlık problemi hiç yaşamayacak ve şubat ayında alacağınız yüklü bir para ile hayatınızı rahatlatacaksınız.

Uyduruk Falcınız Sarışelale güzel günler diler.

 
Toplam blog
: 93
: 1475
Kayıt tarihi
: 02.02.07
 
 

Elektrik mühendisiyim. Eğitimci bir ailenin kızıyım. Kelimeler ve rakamlarla geçen serüven dolu b..