Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Nisan '10

 
Kategori
Güncel
 

Sarkisyan: Bazı Azeri topraklarını iade edebiliriz

Sarkisyan: Bazı Azeri topraklarını iade edebiliriz
 

Ermenistan barış,sevgi,kardeşlik istiyor.Bunu Türkiye sağlayacaktır.


Tıpkı eskiden olduğu gibi Ermeniler yeniden bizim kardeşimiz olabilirler bize göre zaten öyledirler. Eskiden olduğu gibi yeniden barış içinde yaşabiliriz. Türkiye Osmanlı'dan gelen bir mirasın bekçisidir. Bu miras balkanları, kafkasları, ortadoğu'yu bir arada barış içinde yaşatan ağabeylik rolüdür. Nasıl Cumhurbaşkanımız Ermenistan'a gittiğinde soykırım anıtı dedikleri şeyin ışıklarını söndürdüler. Bu Ermenilerin'de buna inanmadıkalarını, Türkiye'ye saygı duyduklarını gösteriyor. Ermeniler normalde mazlum, güzel huylu insanlardır. Masonlar onları olumsuz yerlere ittiler, olumsuz olayların içine soktular.

Ermeniler; Karabağ’dan da çekilirler, yaptıkları o yanlışlar neyse onların hepsini de düzeltirler. Yani bütün sorunların hepsi ortadan kalkar. Bunlar mesele değil, bütün mesele sevgide, kardeşlikte ve dostlukta. Bunlar suni oluşturulmuş şeyler.İntikam anıtı da kalkar. Bunların hepsi kalkar. İşgal ettikleri her yerden çekilirler, yeter ki o sevgiyi görsünler, o muhabbeti görsünler, o dostluğu görsünler. Onların derdi toprak değil, barış, kardeşlik, sevgi, huzur ve ekonomik rahatlık içinde yaşamaktır.

Bunu Türk İslam Birliği onlara sağlar. Bunu sağladığında, onlar öyle bir şeye hiçbir şekilde gerek duymazlar.

Sık sık yazılarımda Türk İslam Birliği'nin önemi üzerinde duruyorum. Bunun nedeni dünyadaki sevgisizliğin insanları ve toplumları ne hale getirdiğini görmem oluyor. Hiçbir ülke'nin derdi toprak değidir, herkesin ihtiyacı olan sevgidir, kardeşliktir. Türkiye bunu sağlayacak donanıma sahip bir ülkedir ve doğal liderdir. Bu kaderde olduğu için böyledir. Adım adım bu birlik kuruluyor, şu anda dünyada yaşanan her gelişme bu birliğin temellerini atıyor.

turkislambirliginedogru.com/

milletisadika-ermeniler.com/

 
Toplam blog
: 145
: 1324
Kayıt tarihi
: 08.11.09
 
 

Dünyaya sevginin hakim olması için iyilerin ittifak etmesi gerektiğine inanıyorum. Sevgi, şefkat,..