Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Kasım '06

 
Kategori
Sinema
 

Şaşkın

Şaşkın
 

Artık bir romantik komedimiz var! Hem de sıcacık yaz günlerinde çekilmiş, kışa girmek için hazır olduğumuz şu günlerde içimizi ısıtacak kadar sıcak bir aşk filmi.

Yönetmenliğini Şahin Alparslan'ın yaptığı filmde, Onur Ünsal ( Mehmet), Avrupa Yakası'nın Selin’i Evrim Akın ( Zeynep), Ahmet Mümtaz Taylan ( Otel Müdürü), Serdar Yeğin ( Çetin),Selin Demiratar ( Pelin), Filmin sevimli köpeği Yakala-co başrolleri paylaşıyorlar.

Filmin her karesinde aşkın, her yerde ve her yaşta yaşanabileceğini vurgulamış yönetmen. “Aşk” dolu filmin konusu ise şöyle; Mehmet ve Çetin ev arkadaşıdır. Aynı evi paylaşmalarına rağmen karekterleri tamamen zıttır. Çetin hovardalık peşindedir, Mehmet ise diğer yarısını aramaktadır. Mehmet, Çetin’in dinlediği radyo programında yayına bağlanan ve aşk üzerine konuşmalarına hayran kaldığı ancak sadece adının Deniz olduğunu ve bir otelde stajyer olarak çalıştığını bildiği kızı aramak için Antalya’ya gidişiyle başlar. Mehmet ve Çetin Deniz’i bulmak için Antalya yollarına düşerler. Oteli bulmak çok zor olmamıştır ancak Deniz’i bulmak oldukça zordur. Otelde kalmak için paraları yetmeyince otelde çalışmaya başlarlar. Küçük bütçeli otelin müdürü de aşktan yara almış biridir. Bu hikayede Mehmetin Deniz’i bulması için oteldeki herkes gibi o da Mehmet’e yardımcı olacaktır.

Filmde, Mehmet'in aşkının yanısıra diğer karekterlerinde aşk hikayeleri ele alınmış. Mesela Yakala- co. Filmin en sevimli karekterlerinden bir tanesi o. Duygusal bir köpek. Hatta o kadar duygusal ki; ihanete uğradığını görünce intihar etmeye kalkışacak kadar duygusal.

Filmin ana konusu aşk olsada, bizi sadece aşk ile boğmamışlar. Aşkın yanında ihanet, yalan, hırs ve entrikayı da eklemişler.

Bana biraz Aşk Heryerde’yi anımsatsa da film konusu ve karekterleriyle, kumsalları, yaz günlerinin o sıcaklığı ve aşkın hikayesiyle içimi ısıttı.

Eğer sizde aşka inanıyorsanız bu filmi izleyin derim. Hatta aşkınızın peşinden gitmeye cesareteniz yoksa da izleyin derim yada inanmıyorsanız. Emin olun aşk, her yerde ve herkes için var. Belkide çok yakınlarınızda. Onu bulmak ise size kalmış...

İyi seyirler.

 
Toplam blog
: 139
: 3267
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

Ya herşeyim ya hiçim.... Birbirinden güzel fotoğraflarıyla yazılarımı destekleyen canım arkadaşı..