Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ocak '09

 
Kategori
Siyaset
 

Şaşkınız, şaşkınsınız, şaşkınlar

Şaşkınız, şaşkınsınız, şaşkınlar
 

yorumsuz


Daha dün Anayasayı değiştirmek için DTP ile işbirliği yapanlar bugün ayrı saflarda yer almışlar neredeyse bu terörist temsilcileri ile düşman kesilmişlerdir.

Birisi teröre hayır derken diğeri can yakmaya kan dökmeye terör eylemlerine devam diyerek ülkemizin doğusunda kürt kökenli halkımıza düşmanlık aşılamaya devam etmişlerdir.

Anlamadığım birşey var ülkenin doğu bölgesindeki oy potansiyeli AKP nin hayallerini süslerken DTP bu potansiyeli devlete karşı tehdit unsuru olarak kullanmıştır öyle görünüyor ki terörist eylemlerin tek sorumlusu vardır o da DTP dir.

Yıllarca ülkenin kalkınmasını engellemek için petrol aramaları düzenli yapılamamış buna bağlı olarakta var olan petrol çıkartılamayıp dışa bağımlı kalmamız sağlanmıştır.

Niçin bir yandan işsiziz açız diye kıyameti koparıyorsunuz, doğudaki petrolün madenlerin işletilmesine kullanılmasına müsade etmiyorsunuz, çıkartılacak maden ocaklarıda yapılacak petrol aramalarında yüzlerce doğulu kardeşimiz iş sahibi olacaktır.

Bırakın okullarda öğretmenler çocuklarınızı eğitsin kızlarınız okusun yıkın törelerinizi, her çocuk bir yıldız gibi parlasın evinin ocağının ışığı olsun belki siz doğulu ana babalar bilgili çocuklarınız sizleride eğitebilir cehaletten kurtarabilirler.

Kardeşi kardeşe katlettiren terörden uzak durun. Provakasyonlara alet olmayın şunu iyi bilinki bu ülkede doğudada batıdada insanlarımızın çoğunluğu müslümandır.

Müslümanlıkta kardeş kanı akıtmak yoktur, bana bir harf öğretenin kölesi olurum sözünü unutmayın, öğretmenlerimizin çocuklarınıza öğretmesini eğitmesine müsade edin engel olmayın.

Doğu halkını siyasi emellerinize alet etmeyin, onlara yalanlarınızla beyinlerinizi yıkamayın şunu iyi bilinki bu ülkenin doğusuda batısıda şehit kanlarıyla sulanmıştır, asla parçalanamaz.

Irak'taki Barzani'nin yalanlarına kanmayın. Irak'taki kurulan kürt devletinin bir parçası doğu olmayacaktır.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..