Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '20

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

SATC'den 5 Stil Dersi

1) Topuklu Ayakkabı Sanatı
Carrie’nin, Mr Big’den sonraki en büyük aşkının topuklu ayakkabılar olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Stil tanrıçası Bradshaw’dan öğrendiğimiz en önemli şeylerden biri topuklu ayakkabıları kombinin star parçası ya da parçalarından biri yapmaktır. Carrie’ye hayat veren Sarah Jessica Parker’ın kendine ait ayakkabı markası bile var. Topuklu ayakkabı sanatını hayatımıza nasıl lanse edebileceğimizi Carrie’ye ve Sarah’ya bakarak öğrenebiliriz.
 
 
2) Pahalı Olan Her Şey Güzel Değildir
Mr Big’in Carrie’ye , Barneys’den aldığı kuğu şeklindeki çantayı hatırlayın! Carrie’nin, Mr Big’e olan aşkı onu bu çantayı kullanma felaketine sürüklese de, bizi bu felaketten korunmamız için uyarmış oldu. Tasarım ve lüks olan her şey güzel değildir! Markanın büyüsüne kapılmayın.
 
 
3) Detaylarla Kombini Yükseltmek
Tek kumaş look, desen, büyük aksesuarlar, kocaman desenler, tütü… Basic kalıba sahip ürünleri bile yıldızlaştırabilmenin mümkün olduğunu görüyoruz. Şahsi favorim, Carrie’nin;  yakalarında kullandığı büyük çiçek broşlarıdır, yapımı da oldukça basit!
 
  
4)Bolca Renk
Çarpıcı ve kontrast renkleri birbiriyle kombinlemekten korkmayan kızlar, gittikleri her etkinlikte herkesin favorisi oluyor.
 
 
5) Kıyafetlerin Yaşı Yoktur!
Cesaret, özgüven, seksapalite denince akla gelen tek bir isim var… Samantha! 
Samantha’dan öğrendiğimiz en önemli stil dersi cesur olmak, bu kırmızı halıda Miley Cyrus’la pişti olmak anlamına gelse bile! Korseler, dekolteler, dar elbiseler… Eğer bu tarz kıyafetlere ilgiliyseniz kendinizi kısıtlamayın, gidin ve o çok beğendiğiniz ürünü deneyin! Kendinizi bir kıyafetin içinde iyi hissetmenin yanlış hiçbir tarafı yok.
 
 
Toplam blog
: 6
: 135
Kayıt tarihi
: 12.07.18
 
 

Moda tasarımı ve teknolojisi öğrencisi, moda,sanat ve kostüm tarihi, güzellik konularıyla ilgili...