Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '08

 
Kategori
Güncel
 

Satın kiralayın

Buyrun buradan yakın. Kamu mallarımızı verip oralarda kiracı olacakmışız. Oldu.. Oldu olacak ne varsa hepsinin tapularını verelim. (Hoş, vermiyor da değiliz ya). Biz kendi malımızda oturamadık. Gelin siz bize sahip çıkın. Biz kullanamıyoruz, gelin siz bizi kullanın. Bu ne fütursuzluk... Bu ne aymazlık. Bu nasıl zihniyet.. PES.. Her akşam haberleri seyrederken asabım bozuluyor. Fena halde sinirleniyorum. Acaba bunu değil yapma, düşünme cesaretini gösterenler bu ülkede yalnız yaşadıklarını mı sanıyorlar. Meydanı boş mu buldular? Hiç mi kamuoyu tepki verir demiyorlar. Yoksa biz buralara son kez geldik, ne satarsak kardır mı diyorlar? Dünyada gidecekleri başka bir yer mi var? (Eminim gidecekleri yer vardır, ama yatacakları yerleri yok bence)

Yoksa nasıl olsa Türk Milletinin hafızası zayıftır, nasılsa iki gün sonra unutulur gider mi diyorlar?

Bugün bunu gündeme getirmek şurada dursun düşünmek bile tüyler ürpertici iken nasıl bir zihniyetle toplumun önüne konuyor?

Vicdan, vatan, yurt sevgisi.. Tüm bu değerlerin hiç anlamı yok mu?

Türkiye son dönemde neredeyse bir sömürge haline geldi. Getirilmek istendi. Kendi yeraltı zenginliklerimizi bile doğru düzgün değerlendiremiyoruz. Dünyanın en zengin bor yatakları bu topraklarda. Ama biz ne kadar yararlanabiliyoruz. Bor madeni geleceğin petrolü. Son günlerde gelen petrol haberlerinde bile bakalım bununla ilgili nasıl bir yol izlenecek, nasıl elimizden alınacak diye düşünüyorum. Siz petrolden anlamazsınız, biz değerlendirelim, siz seyredin. Hatta biz buradan çıkan petrolü işleyip size geri satalım diyebilirler. Bir anlaşma imzalatırlar kuzu kuzu bırakırız. Biz yine bu zenginliği kullanamayız.

BEN KENDİ İRADEMLE KENDİMDEN VAZGEÇİYORUM demiş oluyoruz.

Anadolu çok zengin. Herşey var bu topraklarda. Yeraltında, yerüstünde, denizinde, ormanında. Ve dünyanın hiçbir yerinde bu derece zengin bir ülke yok. Ve bu ülkede kiracı oluyoruz.

KANIMIZLA SULADIK BİZ BU TOPRAKLARI.

Bizim Türk Milleti olarak böyle bir geçmişimiz mi var? Bu vatanın hangi evladı sömürge olmaya eyvallah der?

Kanıyla canıyla buna engel olmaz mı?

BEN OLURUM...

 
Toplam blog
: 10
: 520
Kayıt tarihi
: 14.12.08
 
 

1971 İzmir doğumluyum. Üniversite mezunuyum. Devlet memuruyum. Türkiye'de son zamanlarda yaşananlar ..