Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1955 yılının, aydınlık Nisan sabahlarından birinde; 22 Nisan sabahı duyulmuş ilk avazlarım… Üsküdar Zeynep Kamil Hastanesinde babamın ve annemin sıcacık sevgisiyle  sarılıvermiş kundağım… Bu yüzden; sevginin gücüne, rengine, kokusuna inancım sonsuzdur… İçerisinde minik sevgi tohumlarını muhafaza eden;  tertemiz sıms..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kavanoz dipli dünya!

Sevgili Tünay Süer; Pazartesi sabah 05.00 vapuruyla yola çıkacak grupta olacaktım. Pazar öğleden sonra hastanelik olup, kolumda serumla yatmak zorunda kalınca hevesim yarıda kaldı. Ve kızdım kendime "rahmetli Türkan Hoca'nın tırnağı olamadım. O duruşmaya gitmem lazımdı" dedim ama sonuçta katılamadım aranıza. Çanakkale grubunda olacaktım. Ah ne üzücü. Ne kahredici. Sizleri imrendim bir yandan; diğer yandan gurur duydum; gücüm yüceliverdi bin kat daha...Ve yazdıklarınızı okuyunca paylaşımınız için teşekkür etmek istedim. Yüreğinize, fikrinize emeğinize sağlık... Hep sağlık ve sevgiyle kalınız...

18 Ocak 2011 18:35
21 Eylül 2007: Bir yastıkta 50 yıl

Ne kadar ayıp; ne kadar yazık bana!... Ancak bir yıl sonra okuma şansım oldu bu duygu ve onur yüklü satırları. Anne babanızın 50 inci evlilik yıl dönümünde yazdığınız yazıyı, az önce tebessüm ve huzur dolu sükunetle okudum. Ne mutlu size; böylesine sıcak ortamda yetişmişsiniz. Ne mutlu anne babanıza, değerlerin farkında olan evlatları var. Anne babanıza sonsuz saygılar sunar; sağlık ve sevgiyle kalmanızı dilerim.

09 Kasım 2008 00:32
Çocuğunuza okul temizleme görevi verilirse ne yaparsınız?

Evet. Japonların bu geleneklerini de böyle yorumluyorum ben... Çocuklarına, okudukları binanın temizliğini böylesine zevkle yaptırmaları!... Çocuk, genç, yaşlı; hepsi harika insanlardan oluşmuş bir millet Japonlar... Takdir etmemek ne mümkün... Bu yüzdendir "kırkımdan sonra; iki yıl Japonca kursuna gitme hevesim:)..."

10 Haziran 2008 18:56
 
Toplam blog
: 161
: 735
Kayıt tarihi
: 26.01.08