Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '11

 
Kategori
Futbol
 

Sayın AYydınlar lütfen istifa edin

Sayın AYydınlar lütfen istifa edin
 

MEHMET ALİ AYDINLAR


Futbolumuzun en çalkantılı günlerden geçtiği bu dönemde, oynanan oyunun tamamen AZİZ YILDIRIM üzerine olduğu artık gün ışığına çıkmaktadır. 

Savcı karşısına dahi çıkarılmayan bir kişinin hastane raporundaki adreste Metris Cezaevi yazıyorsa bu işte hukuk, mukuk yoktur. Uygulanan model Ergenekon modelidir.Uygulanan model Balyoz dava modelidir. 

Aziz Yıldırım üzerine oynanan oyunun amacı kimilerine göre mevcut iktidarın Fenerbahçe kulübünü kendi yandaşlarına kazandırma operasyonu veya kimilerine Aziz YILDIRIM'ın ticari hayatı ile mecvut iktidarın bizim bilemediğimiz bir anlaşmazlık yaşanmasıdır. 

Polisin , savcının elinde çok kuvvetli deliller var deniyor ama görülen bir iki resim ( ki o resimlerde de hiç bir şey bell değil) ve üç beş tane telefon görüşmesinde öteye gitmemektedir. 

Aziz YILDIRIM'ın savunmasında da göreleceği gibi sorular sorulan önceden hazırlanmış kalıp sorular ve bu sorular ile bir insanın tutuklanması anlaşılır gibi değildir. 

Diğer takımlara da göz dağı verilmek için Trabzonspor ve Beşiktaş ta işin içine karıştırılmak sureti ile Türkiye'deki tüm spor kulüplerine aba altından sopa gösterilmektedir, biat kültürüne sporda da start verilmiştir. 

Şike denilen soruşturma da göz altına alınan iki tane kaleci var sadece , kalecilerin biri yediği kötü gol için tutuklandı, öbür kalecinin neden gözaltında olduğu daha açıklanmadı.. 

Bir İbrahim AKIN var nerdeyse herkes bu adama maçı sat diye para vermiş sanırsınız MESSİ.. 

Habertük'ün haberine göre; "Olayları bir de benim tarafından dinlenemizi isterim. Gözaltına alınış tarzı terör örgütü üyelerine yapılanla aynı. Onur kırıcı. Konuyu takip eden polis, savcı ve hakimler futbol literatürüne uzak. Çocukça sorular sordular. Misafir takıma verdiğimiz yemekteki pastırma, baklava gibi hediyeler bile şike metası olarak algılanmış. Rakip takımın 11'ini öğrenmek suç. Soruları duysanız gülmekten cevap bulamazsınız. Böyle sorgudan adalet çıkmaz."Bu sözlerin sahibi Mecnun ODYAKMAZ Sivasspor başkanı gel de böyle bir soruşturmayı ciddiye al.. 

Yılmaz VURAL gözaltına alınıyor acaba ne sorulacak çok merak ediyorum gezgin gibi takım, takım gezmenizde ki amaç daha çok şike yapmak için mi olabilir herhalde , veya Konyaspor'u neden küme düşürdüğünün hesabı sorlabilir kanımca.. 

Eski federasyon başkanı alınıyor, neden alınıyor?, neler soruluyor?neden serbeste bırakılıyor? belli değil..,  

Sadri ŞENER için yeni uygulama yapıldı resmen, neymiş 200.00 TL kefaletle serbest bırakma isteği , madem böyle bir kefaletle serbest ihtimali kalabilme var AZİZ YILDIRIM daha fazlasını verir AZİZ Başkanın günahı ne? 

Diğer tutuklu insanların günahı ne? 

Madem kanunlarımızda böyle bir kefalet olayı var, bu tarz toplu zanlının olduğu davaların tamamında uygulansın, insanlar kendilerini mahkemelerde daha rahat ve özgürce savunabilsinler.. 

Sizce Federasyon başkanı seçilmenizden bir kaç gün sonra soruşturma açılması manidar değilmi?, burda ki amaç sizin hem dillerdiğiniz Fenerbahçe Kulübüne başkan olma hayalinize son vermek için yapıldığı aşikar değil mi? 

Çok zor durumda olduğunuz aşikar, görüntülerde yüzüne yansımış sıkıntılarınız, siz Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli iş adamı ve spor adamlarındansınız. 

Gelin oynanan oyunu görün , bugünden itibaren çıkın televizyonlara aslanlar gibi istifa edin, bir Fenerbahçeli olarak daha fazla yıpranmayın , kendi markanızın zedelenmesine izin vermeyin, bırakın kim başkan olacaksa o olsun. 

Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Adnan POLAT'ın Federasyon Başkanı olmasına dahi razıyım, yeter ki siz istifa edin.. 

Zaten bu yıl Süper Toto Süper Lig iflas etti, bu bunalım içerisinde başkanı , yöneticileri zan altında olan kulüplerden futbol beklemek tek kelime ile çocukca olur.UEFA'nın size rağmen uygulayacağı yaptırım belli değil , belki ülke olarak UEFA organizasyonlarından men edileceğiz, Belki bu Türk futbolunda ki karanlık tablo 3-5 yılda dağılmayacak, artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak 

Sayın Federasyon başkanım Mehmet Ali AYDINLAR bence oynanan bu orta oyununda sizde bir rol almayın,  

İstifa etmek en büyük erdemdir, başkalarının yapamadığını siz yapın onurunuzla, gururunuzla , adamlığınızla yarından tezi yok istifa edin... 

 

 

 

 
Toplam blog
: 24
: 890
Kayıt tarihi
: 25.09.09
 
 

Antalyada ikamet etmekteyim. Koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım. Atatürkçü, yurtsever bir kişiliğe ..