Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '11

 
Kategori
Siyaset
 

Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na öneridir…

Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na öneridir…
 

Yanlış anımsamıyorsam; bundan 2-3 ay öncesiydi. TOBB’un bir toplantısı vardı. Sayın Başbakan Erdoğan ve Ana Muhalefet Lideri olarak siz davetliydiniz.

O toplantıda ne oldu?

Önce Sayın Başbakan konuştu ve sizi dinleme nezaketi göstermeden ayrıldı. Bugün (25 Haziran 2011) ise bu kez TİM’in toplantısı yapıldı. Siz ve Sayın Başbakan davetliydi. Yine önce konuştu ve sizi dinlemeden toplantı salonundan yine ayrıldı.

Durum ve tavır hem net hem de anlaşılır oldu, Sayın Genel Başkan!

2 kez tekrar eden ve bilinçli uygulanan strateji şudur:

Sayın Başbakan nezdinde; söylediğinizin hiç önemi yoktur, sizi hiç kaile ve dikkate almıyor… Türk halkının gözünde sizi itibarsızlaştırmaya çalışıyor.

Ha bu siyasi strateji ya da plan doğru mudur? Valla evrensel olarak yanlıştır ama 9 yıldır iktidarda kaldığı ve 4 yıl daha kalacağına göre doğrudur. Türkiye siyaset arenasında çoğu zaman 2 artı 2 maalesef 4 etmiyor…

Peki, Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu, ne yapmalıdır?

Bence bir daha o tür toplantı düzenlendiği zaman Sayın Başbakan konuşurken salonu hemen terk etmelidir ve asla dinleMEMElidir.

Daha kestirme diğer yol ise Sayın Başbakan’ın katılacağı bu tür organizasyonlarda asla yer alMAMAlıdır ve aynı karede görülMEMElidir.

Ha bunlar benim naçizane düşüncemdir. CHP Genel Başkanı olarak bundan sonra nasıl bir tavır takınacağını elbette en iyisini, en doğrusunu kendiniz bilirsiniz…

Bu görüşümü yazma ihtiyacı duydum. Çünkü bir CHP gönüllüsü olarak yaşananlardan rahatsızlık duydum.

Ömer ÖZDAMAR

Bucak-BURDUR

 
Toplam blog
: 689
: 2433
Kayıt tarihi
: 17.01.07
 
 

 2007 yılından beri Milliyet Blog'da yazarım. 2009 yılında 'Normal Ötesi Aşk' ve 'Normal Ötesi Aş..