Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '07

 
Kategori
Güncel
 

Sayın Gül aday olmayacağını açıklayacak

Sayın Gül aday olmayacağını açıklayacak
 

Evet sevgili okurlar,

Bugün AKP'nin MKYK toplantısı sonucunda açıklanan kararına göre, AKP'nin Cumhurbaşkanı adayının Sayın GÜL olduğu belirtilmiştir.

AKP, Sayın GÜL'ün bu Cumhurbaşkanlığı süreci içerisinde çok fazla yıpratıldığı düşüncesiyle de, kendisine bir jest yaparak, kendisini AKP'nin tek ismi olarak Cumhurbaşkanlığına aday göstermiştir.

Bu konudaki, yani Sayın GÜL'ün adayım ya da değilim yönündeki açıklamayı ise, Sayın GÜL'ün muhalefet partileri ile yapacağı görüşme sonrasına kendisine bırakmıştır.

Sayın GÜL, muhtemelen yarın (bugün) yapacağı bu görüşmelerden sonra, Ülkenin sıkıntılı bir süreç içerisine girmemesi yönündeki düşüncesinin ağır basması, adaylığı konusunda arzu ettiği konsesüsü bulamaması gibi nedenlerle, aday olmayacağını açıklayacaktır.

Bu açıklamanın ardından ise, AKP, Başbakanın seçim sonrası uzlaşma arayacağım, birden fazla arkadaş olabilir, şeklindeki düşüncelerini hayata geçirerek ve yeni adaylarını ortaya koyarak, muhalefet partilerinin de uzlaşısıyla Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yeni Cumhurbaşkanı seçecektir.

Düşüncem ve arzum budur.

 
Toplam blog
: 407
: 877
Kayıt tarihi
: 02.07.06
 
 

15.12.1950 Mersin doğumluyum. İzmir Ticari İlimler Mezunuyum. Bir Kamu Kuruluşundan  Şube Müdürü ..