Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '13

 
Kategori
Güncel
 

Sayın İbrahim Yazıcı hayatını kaybetti

Sayın İbrahim Yazıcı hayatını kaybetti
 

İBRAHİM YAZICI (NETTEN ALINDI)


Sayın İbrahim yazıcı değerli bir insandı. Ülkesine çeşitli dallarda hizmet vermişti. Bir dönem Millet Vekilliği de yapan,Yazıcı  son olarak Bursa Spor Kulübü Başkanlığı yapıyordu. Kalp rahatsızlığı vardı. Kalp rahatsızlığı olanların stresli yaşamdan uzak durmaları gerekir. Hele, hele spor gibi heyecanlı bir dalın Başkanlığını yapmak, sağlığın büyük bir kısmını, stres nedeni ile alır götürür. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine, spor camiasına baş sağlığı dilerim. Mekânı Cennet olsun.

NAHİDE ÇELEBİ

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı hayatını kaybetti. Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

65 yaşındaki İbrahim Yazıcı, Cumartesi günü Ordu sporla oynanan deplasman maçının ardından Bursa'ya dönüşünde fenalaşarak hastaneye kaldırılmış ve 1 gün sonra da yoğun bakıma alınmıştı. Bir süredir hastanede tedavi gören İbrahim Yazıcı'nın kalbi bu sabah 06:30'da yeniden durdu. Doktorların çabaları sonunda Yazıcı yeniden hayata döndürülmüştü. Son olarak Yazıcı'nın durumu çğle saatlerinde bir kez daha kötüye gitti. 65 yaşındaki Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı bugün saat 13.40’da hayatını kaybetti. İBRAHİM YAZICI KİMDİR? 1948 yılında Bursa'da doğan İbrahim Yazıcı, lise mezunudur. Yazıcı Turizm Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapan Yazıcı, 2007 yılından bu yana Bursaspor Kulübü Başkanlığı'nı yapıyordu. 20. Dönem Bursa, 21. Dönem Muğla Milletvekilliği de yapmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Yazıcı, Bursaspor'a tarihinde ilk şampiyonluğu yaşatan başkan olarak tarihe geçmiştir. DOKTORUNDAN AÇIKLAMA  Bursa Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener şu açıklamayı yaptı: Bildiğiniz gibi İbrahim Yazıcı kalp durması ile hastanemize geldi, yoğun bakıma kaldı. Bu sabah yeniden kalbi durdu ama geri döndürüldü. İbrahim Yazıcı'yı 13.40 itibariyle kaybettik. Tüm sevenlerine ve Bursaspor camiasına başsağlığı dileriz. "HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN" "Yazıcı'nın vefatı ardından açıklama yapan Kulüpler Birliği Başkanı Halil Ünal şunları söyledi: Tarif edilemeyecek şekilde üzgünüm. Çok önemli bir spor adamını ve çok iyi bir aile dostumu kaybettim. Anadolu takımına şampiyonluk yaşatarak, Anadolu takımlarının önünü açtı ve neler yapabileceğini gösterdi. Hepimizin başı sağ olsun."  TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, "Bursasporumuzun değerli başkanı İbrahim Yazıcı geçtiğimiz dakikalarda Hakk'ın rahmetine kavuştu. Bursa'mızın ve ülkemizin bası sağ olsun."

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..