Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '14

 
Kategori
Futbol
 

Sayın Inan Kıraç "yalvarmak" hiç kimseyeakışmaz

Eski futbolcu ve yardımcı antrenör Hasan Şaş bir konuşmasında " GS bu yapılanları hak etmiyor " diyordu. Kast ettiği kişisel çıkarlarını, kulüp çıkarlarının önüne koyan insanlardı ve ona göre bir çok isim böyle davranıyordu. Ayni konuşmanın yapıldığı haftanın sonunda İnan Kıraç, aşkan Ünal Aysal'a görev yapması için " yalvaracağım" dedi. 

İnan Kıraç önemli bir isim. Koç Topluluğundaki görevi ile herkesin tanıdığı önemli bir isim. Ancak o GS ile olan ilişkilerini ve kulübün hayatındaki önemini anlattığı konuşmanın bir bölümünde Ünal Aysal ın görevine devam etmesinin ne kadar önemli olduğuna inandığını anlatmak için yalvarmak kelimesini kullandı. GS nasıl bir kulüp? Burada işler böyle mi yürüyor? Amacını aşan ve GS yi çok küçülten bu konuşmanın toplumun önderliğini yapan bir kişi tarafından kullanılması çok manidar. Hepimiz biliyoruzki GS de bugüne kadar böyle seçilmiş bir başkan görev yapmadı. Herhalde İnan Kıraç bilemiyor. 

Yalvarmak yalnız " ALLAH " a olur. Kulüp gibi, basit bir iş için yalvarmak vede özellikle GS gibi büyük bir kulüpte? Sormak gerekir çalıştığı Koç grubunda işleri böyle mi yürütüyorlardı? Bir adam ne kadar önemli olabilir? Yerine onun işini yapacak kimse yokmudur? Asır devirmiş kulüp tarihinde böyle bir not ne zaman düşülmüştür.

İnan Kıraç fevkalade yanlış yaparak tarihe geçmiştir. Üstelik bu yanlışı sıradan biri olarak değil GS camiasındaki önemli bir kişi olarak, Türk İşadamı olarak bu yanlışa imza atarak hem kulübünü hem değerlerini aşağılayarak kötü konuşma yapmıştır.

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..