Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '12

 
Kategori
Siyaset
 

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na açık mektup!..

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na açık mektup!..
 

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na Açık Mektup


Değerli Genel Başkan,

Dünyada ve ülkemizde ekonomik, siyasi gelişmeler yaşanırken zor bir dönemde Genel Başkanlık görevini üstlendiğiniz için sizi kutluyor, başarılar diliyorum..

Allah'ın izini ile yarın tekrar genel başkan seçileceksiniz..

Güç koşullara karşın, CHP'de tek adam olma şansını yakaladınız..

Bu şansı; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, İsmet İNÖNÜ, merhum Adnan MENDERES, rahmetli Bülent ECEVİT, Süleyman DEMİREL, merhum Turgut ÖZAL ve bugünde ise Başbakan Tayyip ERDOĞAN yakaladı.

Yurtsever bir yurttaş olarak size nacizane önerilerim olacak.

1- CHP, herşeyden önce rahmetli Kasım GÜLEK, rahmetli Bülent ECEVİT gibi bir genel sekretere kavuşturulmalı ve o genel sekreter sizin yükünüzü hafifletmeli..

2- Yeni CHP, tarihi CHP'nin misyonuna sahip çıkarak öncelikle 1980 öncesinde yapılan kurultay'da alınan; “CHP, demokratik sol bir partidir!” karar ve söylemlerine sahip çıkmalıdır.

3- Sözde KÜRT sorunu yerine, Aziz ATATÜRK'ün vasiyeti olan; TOPRAK ve TARIM REFORM'nun Doğu ve Güneydoğu sorununun çözümünde tek anahtar olduğunu deklare etmelidir.

4-2012 yılı kooperatifler yılı olarak ilan edilmiştir. Kooperatif ve birlikler öldürülmüş, yokedilmiştir. Kooperatifçiliğe sahip çıkılmalı, Kooperatifler bankası yaşama geçirilmelidir.

5-Ekonomik kalkınmanın (Rahmetli Bülent Ecevit gibi) Devlet öncülüğünde; KAMU+ÖZEL SEKTÖR+ HALK SEKTÖRÜ (Kooperatif ve birlikler) sağlanacağı deklare edilmelidir.

6-Merkez Yürütme Kurulu'na Nail GÜRELİ, Nazmi BİLGİN, Atilla SERTEL vd. isimlerden birisi basınla ilgili görevli olarak alınmalıdır.

7-CHP'nin en önemli ilkelerinden birisi HALKÇILIKTIR.. Tüm, il, ilçe ve belde örgütlerinin köy, köy ve sandıklar bazında örgütlenmesini sağlamayan örgütlerin feshine gidileceği açıklanmalıdır.

8-Parti Merkezi'ne flaş isimlerin transferleri yerine, sizin ağzınızdan konuşabilecek, örgütlerin her kademesinde çalışmış, iyi hatipler almalıdırlar.

Olağan Kurultayı’nızın olumlu geçmesini ve ülkemizin, ulusumuzun yararına önemli kararlar alınmasını diliyor, bekliyorum..

İnanıyorum ki;

Bu beklenti yalnız benim beklentilerim değil, partili partisiz tüm yurtsever yurttaşlarımızın beklentisidir.

Allah, kolaylıklar versin!

www.mucadele.com.tr

 
Toplam blog
: 17
: 391
Kayıt tarihi
: 14.09.11
 
 

Mustafa Çezik, 21 Şubat 1947'de Aydın’a bağlı Köşk İlçesi'nde doğdu. 18 yaşında Aydın'da Müca..