Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '11

 
Kategori
Futbol
 

Schuster'in Hataları

Schuster'in Hataları
 

BJK


Beşiktaş İBB maçının ikinci yarısında yorulan 10 kişinin oyuncu tercihleri ve değişim dakikaları bence yanlıştı. Özellikle Bobo'yu neden oyuna almadığını anlayamadım. Yenik durumdasınız, 10 kişisiniz yüksek topları indirebilen bir forvetiniz var. Guti oyundan düşmüş ve onun görevini yapabilecek kapasitesi olan Simao gibi bir oyuncunuz var. Bu iki oyuncunun yerlerine Ernst ve Necip girdi. Peki, Ernst ya da Necip' le beraber Bobo girseydi nasıl olurdu? Birde Beşiktaş'ın yedek kulübesi ilginç geldi bana. Tek önlibero oynayan takımın yedek klubesinde 3 tane önlibero oynayan oyuncu (Fernandes, Ernst, Necip) var, bir tane stoper yok! 

Burada Fernandes'e ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bence müthiş faydalı bir oyuncu. Eğer takıma adapte olursa özellikle Avrupa kupası maçlarında fark oluşturacak bir oyuncu. 

Mehmet Aurelio kırmızıyı haketti mi? Bu konuda bir çok yorumcu farklı söylediğine göre tartışılır. Sarı çıkartsaydı ne derdik? 

Beşiktaş şu anda bence müthiş bir takım ancak stoper sorununu ve sağbek sorununu çözmeli. Artık sol kanatta sürekli İsmail oynamalı, çünkü İbrahim ne kadar iyi niyetli olsada önümüzdeki sene yok ve Beşiktaş yabancı transferi düşünmüyor önümüzdeki sene. Eeee, kim oynayacak sol tarafta? 

Beşiktaş'ı izlemek büyük bir keyif bunu kabul edelim. 

 
Toplam blog
: 59
: 2088
Kayıt tarihi
: 07.11.07
 
 

Psikolojik Danışmanım, 3 tane dünya tatlısı çocuğum var. Beşiktaşlıyım... Psikolojiye doğuştan bi..