Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '10

 
Kategori
Spor
 

Schuster ne iş yapıyor?

"Takım dibe vurursa , beni kovarlarsa , ben paramı baştan alırım " diye mi düşünüyor? Schuster iyi bir futbol adamı Onun gibi futboldan anlayan çok insan yok. Ama takım üzerinde hiç etkisi yok gibi.

Ankara da Deli İbrahim 2 defa hiç gereksiz yere çalım atmak isterken topu kaptırdı. Gol olacak pozisyon hataları yaptı. Guti, Q7 . Holosko hucumda pas vermedikleri için 2 golun gelmesini geciktirdi. Bu arada GBirliği gol atabilirdi. Maç berabere bitmediyse bunu Rüştü ye borçlu. 2-0 kazanmaya rağmen son yılların en kötü oyunu ve takım olamamak , bireysellik , gelecek adına hiç de iyi düşündürmüyor. Schuster bu maçı oyuncuları ile izleyecek mi ? İzlerse İbrahim Üzülmez'i uyaracak mı?

Ersan Gülüm! bir maç oynadı Porto da. Daha hiç bir şey yapmadı. Milli Takım a alındı. O da havalanmış. Rakip kaleye kadar topla gitmek istiyor. Bu mümkün mü ? Bu laubalilik Schuster buna izin verecek mi ? Kulağını çekmeyecek mi ? Ersan Gülüm senin işin rakip hucumlarını kesmek. Ve aldıgın topu en yakındaki uygun arkadaşına vermek. Bir de rakip ile kafaya çıkarken ellerini rakibe değdirmemek. Buna da Ersan a Schuster in söylemesi gerek. Ama Schuster ne iş yapıyor? Bilemiyoruz. Ama yönetim bunları bilmek zorunda.
Bu hafta Schuster'i çok iyi izlemeli oyuncular ile ne konuştuguna dikkat etmeli. Holosko haftalardır oynamıyor. Olumlu katkı dan geçtik. Zarar veriyor. Onu kim uyaracak. Guti , Q7 de bugun bireysel hareketler ile puan kaybına yol açabilirdi onlara ne diyecek.

Beşiktaş'ın borçları çok. Futbol takımının bu yılki harcaması 50 milyon euro dan az değil. Ödenen maaşlar çok yüksek. Bu harcamaların Schuster'in sorumsuzluğu ile heba olması hiç de hoş olmaz. Bu gün şampiyonluğun ne kadar zor oldugu bir defa daha ortaya çıktı. Bu takımın 10 puan farkı kapatabilmesi çok zor olabilir. Takmın devre arasında gençleştirme çalışmalarına başlanması çok önemli. Yabancı oyuncular Bobo, Ernst, Guti ve Q7 dışındakilerin iç transfer de takas ile elden çıkarılması çok önemli. Nihat ve Erhan Güven'i de gönderileceklerin listesine eklemek kazançlı olacaktır. Ama Schuster'in takımla ilişkilerini kontrol etmek de sezon sonu için önemlidir.

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..