Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Temmuz '07

     
    Kategori
    Güncel
     

    Seçim !!!

    Seçim !!!
     

    22 Temmuz genel seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Siyasiler seçim hazırlıklarına başladılar ve normalde gitmeye bile üşendikleri Anadolu yollarına düştüler. Hangi siyasi lidere baksam bir diğerini kötülemeye çalışıyor , sanki kim daha çok kötülemeyi başarırsa o seçilecekmiş gibi bir ortam oluşmuş. Halbuki böyle olmamalı, her zaman ülkemizin menfaatleri ön planda olmalı. Ülkemiz şu an çok kritik bir dönemeçte, seçimden daha önemli bir sorun var ; terör belası !

    Terörle mücadelenin ülkenin başlıca öncelikleri arasında olması gerekmiyor mu ?

    Her gün şehit haberleri geliyor ve yüreğimiz yanıyor. Siyasilerin öncelikli konusu bu olmalı, bu sorun halledilmeli. Seçim derdine düşüp anaların bağrılarına ateş düşürmeyin, yeter artık ! Teröristlerin amacı belli farkındaysanız, seçim hazırlıklarına düşmüş ülkemizin bu boşluğundan yararlanıp insanların milliyetçi duygularını ön plana çıkarıp ülke insanlarını çatışmaya sokmak. Asla buna izin vermemeliyiz. Dış düşmanlarımızın en büyük korkulu rüyası Avrupa’nın kalifiye olmuş en kalabalık genç nüfusunun ülkemizde olmasıdır. Artık biz de bu gerçeğin farkına varalım ve bu güzel ülkenin doğusu batısıyla, kuzeyi güneyiyle asla bölünemez bir ülke olduğunu gösterelim.

    Cumhuriyet mitinglerinde bir şey öğrendi bizim milletimiz, ülke menfaatleri için ortak hareket etmeyi düşünmeyi, sorgulamayı ve en önemlisi de sesini çıkarmayı öğrendi. Bizim milletimiz için balık hafızalı deniliyor, ben eminim ki seçimlerde bunun böyle olmadığı herkese gösterilecek ve kendisinden daha çok ülkesini, vatanını seven bir lideri seçecekler.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 191
    Kayıt tarihi
    : 18.07.07
     
     

    1981 Ankara doğumluyum. Gazi Üniversitesi İstatistik bölümünü bitirdim. Eğitimciyim. Siyaset okumayı..