Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '09

 
Kategori
Mizah
 

Seçim anketi Finike-2

Seçim anketi Finike-2
 

KARARSIZ : % 57

DİĞER : % 43

BAĞIMSIZ : % 0

ERYA Araştırma Şirketinin İkinci Finike Anketi:

Araştırma grubunun 09 –10 Mart 2009 günü Antalya ili Finike ilçesinde bizzat yüz yüze yapmış olduğu mahalli seçimlerle ilgili araştırmada; daha önce %57 gibi açık ara önde çıkan Celal hocanın oylarının birden bire % 0 ’ a inmesi ikinci bir şok yarattı.

Bu sonuç Celal hocayı sevenleri üzdü.

Araştırma ve incelemeli gazeteciliğin önderi gör söyle muhabiri uzun bir arayış sonrası seçim anketlerini bir anda alt üst ederek, Finike de gündeme oturan Celal hocayı Finike’ nın üst kısmında bulunan kayalık alanda buldu.

Muhabirimizin ısrarlarına dayanamayan Celal hoca anket yayınlandığından beri herkesten kaçtığını, anket olayının böyle neticeleneceğini bilmediğini beyan etti.

Kendisine neden kaçtığı sorumuza ise; “27 Mart gününe kadar cevap vermemesi gerektiğini” beyanla, yapmış olduğu bir telefon konuşması sonrası müsaade isteyerek, çalılık alanların içerisine doğru uzaklaştı. Celal hocayı Finike de bulabileceğini tahmin eden muhabir arkadaşımızın tüm aramalarına rağmen bulunamadı. Hoca ile ilgili yapılan araştırma neticesi, bir mahalle muhtarı adayından kaçtığı bilgilerine ulaşıldı.

Elde edilen bilgilerden o mahalle muhtar adayının elinde silahla Celal hocayı aradığı öğrenildi. Bu konu Celal hoca tarafından doğrulanmaması nedeniyle, seviyeli gazetecilik gereği, yayınlamayan gör söyle; elde ettiği bilgileri, bu anket konusunu araştırarak kamuoyu ile paylaşacaktır.

Buradan kendisine son kez çağrıda bulunuyoruz; “Sayın Celal hoca buyurun size de söz veriyoruz. Her zaman yaptığımız gibi söyleyeceklerinizi işimize geldiği gibi yayınlayacağız. Söz. Son yedi gündür aileniz de sizden haber alamamaktan şikâyetçi hiç olmazsa telefonla bir arayın veya eve gece geç saatlerde de olsa bir uğrayın.

Gör söyle Muhabiri E.R.YALÇIN

 
Toplam blog
: 371
: 835
Kayıt tarihi
: 14.02.09
 
 

Adalet önce kendimizde başlamalı ve haksızlıklar sorgulanmalı  ve hataların, afetlere dönüşmeden ..