Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '09

 
Kategori
Futbol
 

Şeçim geldi leş kargaları dolanmaya başladı

Şeçim geldi leş kargaları dolanmaya başladı
 

BÜYÜK BAŞKAN!


Fenerbahçemin başkanlık şeçimi yaklaştıkça leş kargaları etrafta dolaşmaya başladı. Büyük başkanımız Aziz Yıldırım'a karşı karalama kampanyalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

Neymiş büyük başkan derneklere oy için para yediriyormuş, neymiş kulüp iyi yönetilemiyormuş, neymiş kaç senedir başarısız sonuçlar alınıyormuş. Bunlarında hepsi büyük başkanımızın suçuymuş. Kime göre başarısız, neye göre başarısız? Hemen hemen bütün branşlarda son 6-7 yıldır Fenerbahçe rüzgarı eserken, bu sezon sadece futboldaki başarısızlığı seçim malzemesi yapmak hangi vicdana hangi ahlaka hangi etikliğe sığar sorarım size? Ya bu karaladığınız adam kimsenin yapamadığını yaptı; taşın altına elini soktu.

Aziz Yıldırım ne yaptı Samandıradan işe başladı sadece futbol ile sınırlı kalmadı basketbol, voleybol, yüzme, yelken, kürek, boks vb. Bir çok branşa önem verdi. Evimiz, mabedimiz CUMHURİYETİMİZİN kalesi ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU stadını yaptı. Şu an hangi takımın böyle bir stadı var hangi kulüp başkanı bu külfetin altına girdi, takımına gönül verdiği kulübüne böyle bir katkı sağladı?

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Kulübü'nün başına geldi. Türkiye'de olan diğer kulüplerin bırakın transfer etmeyi bunu düşünmenin bile hayalden öte gidemeyeceği yıldızları büyük başkan Fenerbahçeye getirdi.

Aziz başkanın Fenerbahçeye ve Türk futboluna katkılarını kimse inkar edemez. Daha dün başkanımızın yanında dalkavukluk yapan adamlar bugün onun hakkında atıp tutuyorlar. Ama nafile Fenerbahçeye gönülden bağlı olanlar zaten böyle büyük bir başkanınm da değerinin farkındalar. O yüzden kimse boş hayeller peşinde koşmasın kendini de küçük düşürmesin çünkü Fenerbahçelinin gönlündeki Aziz başkan sevgisinin altında ezilirler. Saygılarımla.
 
Toplam blog
: 14
: 746
Kayıt tarihi
: 23.03.09
 
 

Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenliği 4. Sınıf ..