Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '14

 
Kategori
Siyaset
 

Seçim mi?

Seçim mi?
 

Demokrasi mi?


Ülkemize son bir senede büyük bir dönüşüm yaşatmaya çalışıyorlar. Demokrasi adına yapılanlar aslında tam tersi demokrasi dışı faaliyetlerle ülkeyi yönlendirmeye çalışıyorlar.

Akşam yatıp sabah kalkıp kurgulanmış bir şeyler uyduranlar ve bunlarla gündeme yön vermeye çalışanlar şunu bilsinler ki artık milletin buna tahammül edecek ne sabrı kaldı ne de zamanı. Fakat millete rağmen bu kurgulara inanma cihetine gidip meydanlarda usturupsuzca atanlar seçimlerin galibi olacaklarını hayal etseler dahi şunu unutmamalıdır ki milletin hesabı onların hesabından farklıdır. Sükutu hayale uğramaları yakındır.

Ülkemizde seçimle geleni seçimle gönderecek yegane merci millettir. Oyunu bağımsız bir şekilde verecektir. Bu seçim gerçeklerin haykırışı ve milletin tokadı olacaktır.

Başka senaryolardan medet umanlar ne kadar yanıldıklarını seçimlerde göreceklerdir. Desek te aslında bunlar hiçbir zaman ders almıyorlar ve hatta ders alamıyorlar. Çünkü millete gelecek için vadedecekleri hiç bir şeyi yok. Bunların işleri güçleri safsata.  

Bu partilerin kendilerine çeki düzen vermeleri gerekmektedir. Vizyonlarını ve misyonlarını kâğıt üzerinde bırakmadan uygulamada bunları göstermeleri gerekmektedir. Ama bunların ağzı başka konuşur gözleri başka, kalpleri başka konuşur. Bir ritim tutturamıyorlar. 

Şimdi ki manevraları seçimi alsak demokrasi nasıl olsa arkadan gelir hevesindeler. Muhalefete sesleniyorum absürt laflarla, uydurma kasetlerle ve mertliğe sığmayacak hitaplarla seçim kazanılmaz. Millet olabildiniz mi siz onu söyleyin.

 

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..