Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

ÖNAY BARIŞ KÖROĞLU

http://blog.milliyet.com.tr/onayca

22 Haziran '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Seçim sonrası Antalya

Seçim sonrası Antalya
 

Seçim sonrası Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Prof.Mustafa Akaydın, aradan bir hafta geçtikten sonra, Antalyada yaşayanlar tarafından mercek altına alındı.

Küçük yaşlarda okuduğumuz bir masal vardı.. Alaaddin'in Sihirli Lambası..

Sabırsız Antalyalı, Hocayı o masaldaki sihirli lamba gibi düşündü sanırım.

Seçimi büyük bir sürpriz olarak kazanan Akaydın'dan, acilen projelerini gerçekleştirmesi beklenildi. Aynı zamanda Hocanın arkasından kuyu kazacak kişinin de çok olduğu bir gerçek.. En kötüsü de fısıltı gazetesi. O kadar hızlı yayılıyor ki.. Ancak, gerek basın mensupları, gerekse halkın sağduyulu olması gerekmez mi? Henüz üç aylık bir sürede vaad edilen sözleri yapmak ne kadar mümkündür? Ayrıca Belediyenin bu denli borçlu olduğu gerçeği ile yaşanılan şok süresi, kendi kadrosunu kurma, sorunları daha yakından irdeleme ile geçen süre çok uzun değil. Sanki Hoca hiçbir şey yapmadan çalışmıyor zihniyeti ile insanlara dedikodu fısıltısını yayanlar ve bunlara inananlar ileride gerçeği görecekler. Hoca "hep beraber yöneteceğiz Antalya'yı" demişti. Hep beraber kendisine güvenerek, ona destek olmalıyız, köstek değil.

Lütfen sabırla bekleyelim ve görelim. Antkart, 100.yıl projesi, raylı sistem, Altın Portakal.. Tümü sağlıklı bir şekilde çözüme ulaşacaktır. Bu kadar insan boş yere oy vermedi kendisine. Sadece sabır, biraz sabır, o kadar..

 
Toplam blog
: 50
: 1016
Kayıt tarihi
: 26.08.08
 
 

Anadolu Üniversitesi Ekonomi mezunuyum. Bir Kamu kuruluşundan yönetici olarak emekli oldum. Evliy..