Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '07

 
Kategori
Siyaset
 

Seçim sonucuna şaşırmadım...

Seçim sonucuna şaşırmadım...
 

Sandıklar açılıpda ilk haberler gelmeye başladığında çok da fazla şaşırmadım.Çünkü nerede olursam olayım, ne konuşursak konuşalım, insanlar hep AKP diyordu.
Yan şezlongda tangasıyla yatıp güneşlenen, erkek arkadaşıyla birasını yudumlayan bayan AKP diyordu...
Turistlere verdiği apartı bize sadece iki günlüğüne kiralaması için neredeyse yalvardığımız ve cumartesi çıkmak koşuluyla, yüzünü ekşiterek bize kiralayan apart ve restoran sahibi, ertesi gün yanından geçerken komşusuyla AKP'yi konuşuyordu.
Uzun tartışmalar yaptığım sevgili arkadaşım gayet ılımlı bir şekilde AKP sempatizanı olduğunu söylüyor, y aptığı atılımları başarılı buluyordu. En azından dolar sabitlenmişti. Ekonomik yönden huzurluydu.
Gemicikler, mısırlar neler neler insanlara hoş görünmeye başladı. Neden derseniz, millet alavereye-dalavereye o kadar alışmış ki, artık sıradan sayılmaya başlandı bunlar.
En küçük işinde bile rüşveti düşün, sokaklar tinerci, gaspçı, hapçı dolsun, minicik çocuklar bile tecavüze uğrasın, televizyonlarda hergün bir ailenin rezilliği yayınlansın, değerler alt-üst olsun; gemiciği kimin gözü görür Allahaşkına?
Genel yargı;''zaten her gelen hükümet yedi, biraz da bunlar yesin''di
Hiç boşuna suçlu aramayalım. Herşey ayan beyan ortadayken, yüzümüzü artık doğuya çevirmişken, dubai şeyhlerini ağırlamaya başlamışken devam edelim.

Sadece bir tek şey beni çok şaşırttı. Çiftçiler, fındık üreticileri, tarım işçileri... toprağın bağrında büyüyenler. Neden?

 
Toplam blog
: 265
: 642
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

1974 İstanbul doğumluyum. Yüksekokul mezunuyum. Bursa'da yaşıyorum. Her zaman yazıp defterler, aj..