Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '17

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir "Bir Nefes Yeter" filminden ilk kareyi sevenleri ile paylaştı!

Seçkin Özdemir "Bir Nefes Yeter" filminden ilk kareyi sevenleri ile paylaştı!
 

Bir Nefes Yeter Çok Yakında Sinemalarda!


Tuvana Türkay ve Seçkin Özdemir’in başrolü paylaştığı Bir Nefes Yeter filmi geçtiğimiz haftalarda çekim sürecini tamamladı. Olağanüstün doğa manzaraları eşliğinde Sapanca da yaklaşık 1 ay kadar çekimleri süren film şimdiden çok merak ediliyor.

Filmde Seçkin Özdemir ‘’Yaman’’ Tuvana Türkay ise ‘’Nefes’’ karakterine hayat verecek. Filmin konusu ağır bir dram-aşk ekseni etrafında dönecek.

Seçkin Özdemir yaklaşık 9 senedir Televizyon sektöründe ama tiyatroya başladığı yılları da sayarsak hemen - hemen 12 yıllık bir sanat kariyeri var. Yakışıklı oyuncu kariyerinin ilk sinema filmi için oldukça heyecanlı.

Rol aldığı Muhteşem Yüzyıl , Al Yazmalım ve Bir Aşk Hikayesi dizilerindeki ağlama sahneleri ile adeta sektörde bir ekol haline gelen ve bir çok ünlü yorumcu tarafından en iyi ağlayan erkek oyuncu olarak bahsedilen yetenekli oyuncu Seçkin Özdemir  görünen o ki Bir Nefes Yeter filminde ortalığı gözyaşına boğacak…

Kulislerde dönen bilgilere göre yakışıklı oyuncu filmde olağanüstü bir oyunculuk performansı sergilemiş. İzleyicilerin çok etkileneceğini söylüyorlar…

Seçkin Özdemir kariyerinin ilk sinema filmi için artık gün sayıyor. Sosyal medya hesabından kısa bir süre önce  Bir Nefes Yeter filminden bir kareyi yakında sinemalarda diyerek paylaşan yakışıklı oyuncunun  paylaşımına beğeni yorumları yağdı. Filmdeki imajı şimdiden oldukça beğenilen Özdemir’in paylaşımı kısa bir süre içinde 50.000 ‘den fazla beğeni aldı.

Yakışıklı oyuncunun ‘’fankafalar’’ adını verdiği hayranları ise oldukça sabırsız, Özdemir’e sürekli fragmanın ne zaman yayınlanacağını soruyorlar.

Bir Nefes Yeter filminin fragmanın yayın tarihi hakkında kesin bir bilgi yok ama tahminimce Şubat ayının başı gibi yayınlanır diye düşünüyorum…

Neyse bekleyip göreceğiz belki daha geç ya da erken yayınlanacak…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..