Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir bu akşam Mesut Yar'da!

Seçkin Özdemir bu akşam Mesut Yar'da!
 

Seçkin Özdemir bu akşam burada laf çok ta !


Rol aldığı her projede profesyonel oyunculuğu ile dikkatleri üstüne çeken yakışıklı ve başarılı oyuncu Seçkin Özdemir bu akşam Mesut Yar ın Burada Laf Çok programına konuk olacak. Ayrıca Acı Aşk dizisinden rol arkadaşları Hüseyin Avni Danyal ve Sezgi Sena Akay da bu akşam Mesut Yar da olacak.

Türkiye nin en çok konuşulan ve en çok konuşturan talk şovu olan Burada Laf Çok ta bakalım bu akşam neler yaşanacak.Yakışıklı oyuncu daha öncede birçok kez Mesut Yarın programına konuk olmuştu ve başarılı oyuncunun programda gitarla şakı söylemesi ve Mesut Yar a canlı yayında yaptığı şaka ile zamanında çok konuşulmuştu.

Ayrıca Seçkin Özdemir in Mesut Yarı canlı yayında kandırarak şaka yapmasının ardından Mesut Yar da Seçkin Özdemir e canlı yayında şakalar yapmıştı ve adeta bu şakalaşma olayı bir restleşmeye dönüşmüştü. Başarılı oyuncunun hayranları ise bu akşam bu eğlenceli ve komik restleşmenin devam edip etmeyeceğini Seçkin Özdemir in gitarla şarkı söyleyip söylemeyeceğini çok merak ediyor.

Seçkin Özdemirli Burada Laf Çok bu akşam saat 00:00 da CNN Türk te…

Mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum Seçkin Özdemir ve Mesut Yar çok samimi ve doğal adamlar ve dolayısıyla iki samimi adam bir araya gelince ortaya çok sıcak çok içten bir sohbet çıkıyor…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..