Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '14

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir bu rol için çok çalıştı

Seçkin Özdemir bu rol için çok çalıştı
 

Ağustos ayında Fox Tv yeni sezon için yazdığım “Fox Çıkışını Sürdürecek” başlıklı yazımda sezonun yazdan kalan ve yeni gelecek olan yazıları ile ilgili bir yazı hazırlamıştım. Bu yazının içerisinde Seçkin Özdemir’in rol alacağı “Günahkar” dizisinden de bahsetmiştim. MF Yapım tarafından üstlenilen projenin senaryosunu Makbule Kosif, Nalan Merter Savaş, Gülsev Karagöz, Özer Zafer Çetinel yazıyor. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Günahkar’ın başrollerinde genç kızların sevgilisi Seçkin Özdemir, Gülcan Arslan, Hazal Filiz Küçükköse yer alıyor. 

Sevginin fedakarlıklarla süslendiği, hayal kırıklıklarının intikama dönüştüğü bir hikaye Günahkar. Genç doktorun sevdiği kızın işlediği cinayeti üstlenmesi ile başlayan hikaye, sevdiği genç kızın ihaneti ile nefrete ve intikama bağlanır. Masum bir adamın intikam peşinde koşarken canavara dönüşmesini Seçkin Özdemir’in performansında izleyeceğiz.

Dizi çekimleri başladı, tanıtımları ekranlarda dönmeye başladı, “Ekim ayında Çarşamba akşamları ekranda” söylemi Kasım ayına taşındı ama günü hakkında kesin bilgi verilmiyor. Bu kadar bekledik, biraz daha bekleriz! İddialı bir konu ile ekranlarda yerini alacak dizinin senaryo örgü ağının başarısı ile çok izleyen bulacağını düşünüyorum

Hele ki Seçkin Özdemir’in rolüne büründüğü doktor karakteri için uzun süredir hastanelerde rolü için çalıştığını, gözlem yaptığını öğrenince rolün hakkını vereceğini karar verdim. Başarıyı getirecek bu çalışma için Seçkin Özdemir, doktorlar ve hastalarla ilgili çalışması için uzun süredir zaman hastanelerde vakit geçirdi. Doktor ve hastaların davranışlarını bire bir izleyip, gözlemesi genç oyuncuya ayrı bir başarı kapısını açacaktır.

Beğenilen oyuncu Seçkin Özdemir bu rol ile kendinden beklenen sıçramayı yapacaktır. Yenilmezler tahtına gözünü diken sanatçıya başarılar diliyorum!

Hayatta yenilmez olmanız dileği ile…   

www.televizyongazetesi.com

    eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..