Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '19

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir Geri Dönüyor!

Bir süredir ekranlardan uzak olan  yetenekli ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir’in Zümrüdü Anka dizisi ile ekranlara geri döneceği iddia ediliyor.

Yapımını Pastel Film’in üstlendiği Zümrüdü Anka dizisini usta yönetmen Cemal Şan çekecek ve senaryosunu Can Sinan yazacak.

Dizinin Kanal D ekranlarında yayına çıkacağı iddia edilirken çekimlerin Ağustos ayında Kapadokya'da başlanması bekleniliyor.

Nevşehir’in tarihi ve kültürel yapıtları ile muhteşem doğası eşliğinde çekilecek dizinin ekranlara yeni bir soluk getirmesi bekleniyor görsellik olarak.

Ayrıca Seçkin Özdemir’in son günlerde sakal uzatarak imaj değişikliğine gitmesi hayranları tarafından  yeni rol için bir hazırlık sürecinde olduğu yönünde yorumlandı.

Seçkin Özdemir imtiyazlı yüz hatları ve oyunculuğu ile ülkemizde dünya standartlarını yakalayabilen nadir oyunculardan. Ekrana oldukça yakışan Özdemir’in hayran kitlesi de oyuncunun en kısa zamanda yeni projeler ile dönmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Son yıllarda ekranlarda şişirme ve fazlaca abartı ile popüler olan  yeteneksiz isimleri görüyoruz. Umarım Seçkin Özdemir gibi daha nice yetenekli oyuncumuzun kıymeti hem yapımcılar hem de sektör tarafından bilinir.

Zümrüdü Anka dizisinin  her şeyi kaybettikten sonra küllerinden doğan bir adamın hikayesini anlatacağı ve dram-aşk türünde bir yapım olacağı iddia ediliyor.

Gerek çekileceği doğa gerek ise konusu ile dizi şimdiden dikkatlerini üstüne çekmeyi başardı bile.

Bakalım ilerleyen günlerde nasıl gelişmeler olacak bekleyip göreceğiz…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..