Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '15

 
Kategori
Magazin
 

Seçkin Özdemir imaj değiştirdi !

Seçkin Özdemir imaj değiştirdi !
 

seçkin özdemir yeni sezonda ekranlara dönüyor!


Tecrübeli ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir'in sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafına hayranlarından büyük beğeni geldi…Seçkin Özdemir'in sakallarını uzattığı, küpe ve kolye takmış olduğu fotoğraf sosyal medyada kısa süre içinde büyük beğeni gördü.

Yakışıklı ve tecrübeli oyuncunun hayranları Seçkin Özdemir'in yeni imajının 2013 senesindeki Bir Aşk Hikayesi dizisindeki imajına yakın olması nedeni ile büyük bir sevinç yaşadı. Sosyal medyada şuanda en çok konuşulan isimlerden birisi seçkin Özdemir.

Seçkin Özdemir'in bu imaj değişikliğinin sebebi ise yeni dizisi için olduğu düşünülüyor. Çeşitli kaynakların verdiği bilgilere göre seçkin Özdemir çoktan dizi hazırlıklarına başlamış ve yeni sezonda ekranlarda olacakmış… Daha şimdiden başarılı oyuncunun yeni projesi merak konusu oldu. Seçkin Özdemir'in yeni imajına bakıp yorum yapacak olursak galiba çok sağlam bir karakter ile karşımıza çıkacak… Şimdiden seçkin Özdemir'e hayırlı olsun diyoruz yeni projesi için umarım her şey istediği gibi olur…

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..