Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Aralık '15

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir'in "Acı Aşk" dizisi Show Tv'de merakla bekleniyor!

Seçkin Özdemir'in "Acı Aşk" dizisi Show Tv'de merakla bekleniyor!
 

Gene bir Güney Kore dizisi olan, 'Bir Aşk Hikayesi'nde oyunculuğuna hayran kaldığımız, oldukça hayran kitlesi oluşturan sevilen oyuncu, Seçkin Özdemir'in yeni dizisi Acı Aşk, acı bir aşkın darmadağın ettiği hayatları anlatıyor. Bu defa da, Acı Aşk bir Güney Kore dizisinden alınmıştır. İlk tanıtım fragmanı 3 hafta önce yayınlanan Acı Aşk dizisinin şu sıralarda 2.tanıtım fragmanı da yayınlandı. Şimdi de 3.yeni tanıtım fragmanı bekleniyor.

Acı Aşk için geri sayım başladı!

Çekimleri İzmir Seferihisar'da başlayan ve İstanbul'da devam eden Acı Aşk dizisi için geri sayım başladı. Çok yakında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin yapımını TMC, yapımcılığını ise Erol Avcı üstleniyor.  Senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı ve yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği Acı Aşk, yayınlanan yeni tanıtımıyla da beğeni topladı.

Masumiyetle başlayan bir aşk...

Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek (Sezgi Sena Akay) ve Bulut’un (Seçkin Özdemir) rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude’nin (Selin Şekerci) çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz)… Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir.

İlk tanıtım fragmanından görüntüler:

1162894_720x360

1153489_720x360

Çok yakında Show Tv'de!

Sezonun iddialı dizilerinden Acı Aşk; oyuncu kadrosunda genç ve tecrübeli isimleri buluşturuyor. Gençlerin beğeniyle takip ettiği Seçkin Özdemir, sevilen oyuncu Selin Şekerci ve Best Model of The World birincisi Sezgi Sena Akay'ın yanı sıra, Alperen Duymaz,  Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın  da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı ve Türkü Turan’ın da eşlik ettik ediyor.

 944f5614f5590bbd2b1290bd1a3fffc1_k
 
 
Acı Aşk'ı seyrederken sizler de ekran başında acı çekecek, zaman zaman göz yaşlarınızı tutamayacaksınız!
Acı Aşk, çok yakında Show TV ekranında izleyicisiyle buluşacak.
 
İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Haber ve görüntüler Show Tv sayfasından alınmıştır.

 
 
Yayınlanan ilk tanıtım Fragmanı:
 
https://www.youtube.com/watch?v=l73n2uXltDE
 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..