Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir’in Arap Kanalı için verdiği röportaj yayınlandı!

Seçkin Özdemir’in Arap Kanalı için verdiği röportaj yayınlandı!
 

Araplar Seçkin Özdemir'den Vazgeçemiyor!


Yakışıklı ve başarılı oyuncu Seçkin Özdemir’in Arap kanalı ET TV ye verdiği röportaj yayınlandı.  Daha öncede birçok Arap kanalı için röportaj veren ünlü oyuncunun bu yeni röportajı da Araplar tarafından büyük bir ilgi gördü. Muhteşem Yüzyıl , Al Yazmalım , Bir Aşk Hikayesi gibi ses getiren projelerde yer alan Özdemir Arap ülkelerinde  çok seviliyor ve çok biliniyor. Bugün Türkiye de benim diyen daha sektöre yeni giren 1-2 senelik günümüzün tecrübesiz , popüler oyuncularının adı bile Arap ülkelerinde ve Azerbaycan da anılmazken Seçkin Özdemir buralarda çok biliniyor.

Seçkin Özdemir’in kaçıncı röportajı oldu bu Arap kanalları için acaba demeden edemiyor insan. Bugün ülkemizde iyi oyuncu diyemeyeceğimiz popüler insanların çoğu Seçkin Özdemir’in Arap ülkelerinde verdiği röportajların yarısı kadar bile röportajlarının olmadığı görüyoruz ki zaten Arap kanalları röportaj için çok fazla onlarla ilgilenmiyor.

Özellikle Bir Aşk Hikayesi dizisinin Arap ülkelerinde reyting rekorları kırması ve bir çok kez bu nedenle kanallarda sürekli baştan yayınlanması dizinin başrolleri Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir’i Arap ülkelerinde Azerbaycan da çok sevilir ve bilinir duruma getirmiş durumda.

Ayrıca Arap kanalları mutlaka senede en az 1 kere Seçkin Özdemir ile röportaj yapmak için özel olarak ülkemize muhabirleri ile geliyor ve röportaj yapıyor. Araplar adeta Seçkin Özdemir’den vazgeçemiyor.

Seçkin Özdemir’inbir süre önce Arap kanalı ET TV için verdiği röportaj dün akşam yayınlandı ve adeta Özdemir Arap ülkelerini bir kez daha salladı ünlü oyuncunun röportajı büyük bir ilgi ile izlendi ve ses getirdi.

İşte Seçkin Özdemir’in Arap kanalı ET TV için verdiği Röportaj:

http://www.mbc.net/ar/programs/et-bel-arabi/articles/et-???????-????-???????-??-????-???-??-????-???????-.html?utm_source=gigya

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..