Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '17

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir’in Doğum Gününde Hayranları Sosyal Medyayı Salladı!

Seçkin Özdemir’in Doğum Gününde Hayranları Sosyal Medyayı Salladı!
 

Muhteşem doğum günü!


Yakışıklı ve başarılı oyuncu Seçkin Özdemir’in doğum gününde hayranları adeta sosyal medyayı salladı.

Twitter da açtıkları ‘’ MutluYıllar SeçkinÖzdemir’’ etiketine 30.000 den fazla tivit atarak en çok konuşulanlar listesinde 2. Sıraya kadar yükseldiler.

Ardından açtıkları ‘’YıllanmışŞarap GibiÖzdemir’’ etiketi ile de diğer gün yine Twitter da en çok konuşulanlar arasına giren Seçkin Özdemir’in hayranları adeta sosyal medyayı salladı!

Ayrıca hayranları daha doğrusu Seçkin Özdemir’in hayranlarına verdiği isimle ‘’fankafaları’’ yakışıklı oyuncu çeşitli videolar yaparak ve çeşitli hediyeler alarak doğum gününü kutladı!

25 Ağustos 1981 yılında doğan Seçkin Özdemir’in 36. Yaş gününde Ateşböceği ekibi ise minik bir kutlama partisi düzenledi. Başta dizideki partneri Nilay Deniz olmak üzere tüm ekip Seçkin Özdemir’in doğum gününü kutladı…

Dizi ekibinin doğum günü fotoğraflarını ve videolarını paylaşmasının ardından sosyal medya adeta sarsıldı!

Fotoğraf ve videolarda morali ve neşesi oldukça yerinde görünen Seçkin Özdemir’in birçok ünlü arkadaşı ise sosyal medyadan ünlü oyuncunun doğum gününü kutladı!

Rol aldığı dizilerde unutulmaz karakterlere ve oyunculuk performanslarına imza atan Seçkin Özdemir’ e bir sürpriz ise yakında vizyona girecek olan filmi Bir Nefes Yeter  ekibinden geldi!

Seçkin Özdemir’in doğum gününde mini bir teaser yayınlayan film ekibi adeta başrol oyuncularına büyük bir jest yapmış oldu!

Mini teaserde Tuvana Türkay ve Seçkin Özdemir oldukça göz dolduruyordu konusu da oldukça çarpıcı olan filmin asıl büyük ve ana tanıtım fragmanı ise önümüzdeki günlerde yayına girecek.

Seçkin Özdemir  sosyal medyada doğum günü kutlayan herkese teşekkür etti…

Bir söz vardır ;  insan ancak vazgeçtiğinde yaşlanır diye ama görünen o ki Seçkin Özdemir hiç vazgeçmişe benzemiyor…

Yaşına göre oldukça genç ve dinç görünen Seçkin Özdemir’i umarım uzun bir süre daha ait olduğu yerlerde ekranlarda , sinemalarda ve tiyatrolarda görürüz…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 

 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..