Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir kimdir? Gelin yakışıklı oyuncuyu yakından tanıyalım!

Seçkin Özdemir kimdir? Gelin yakışıklı oyuncuyu yakından tanıyalım!
 

Seçkin Özdemir kimdir? Hayat hikayesi ve daha fazlası!


Geçtiğimiz senelerde Bir Aşk Hikayesi dizisinde canlandırdığı Korkut Ali karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran yakışıklı ve yetenekli oyuncu oyuncu Seçkin Özdemir şu sıralar Star TV de başlayacak olan Ateş Böceği dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

 

Geçtiğimiz sene bağımsız yabancı bir şirketin Dünyanın en yakışıklı erkek oyuncuları  listesine 28. Sıradan giren Özdemir ayrıcalıklı yüz hatları ve yakışıklılığı ile de adından söz ettirmişti…

 

Şimdi gelin Seçkin Özdemir'in hayatına bir göz atalım :

 

25 Ağustos 1981 doğumlu olan oyuncu 2000 senesinde Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarından “Red FM” de radyo programcılığına başladı.

2002 senesinde yapmaya başladığı “Brainstorm”isimli radyo show programı Kocaeli’de büyük ilgi gördü ve program 2004’e kadar devam etti. Antalya, İstanbul ve Bodrum’un birçok önemli kulübünde dj olarak kalabalıklara performans sergiledi.

2004 senesinde İstanbul “My Radio”da 5 ay boyunca drive time’da interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında “Number 1”a transfer olarak  televizyon programı da yapmaya başladı. 2005 senesinde Foster’s sponsorluğunda yaptığı “Faraş” isimli absürd programın ardından, 2006 senesinde Türkiye’nin en büyük gençlik kulubü “Gnctrkcll’’ Seçkin Özdemir’le çalışmaya başladı.

2 sene Number 1 Tv  ve Number 1 Fm’de yönetmen Önder Kızılkan’la birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda  “Play” isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Gnctrkcll’nin Türkiye  çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yaptı.

Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv’nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı.

 

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ın sevgilisi Leo Karakterini canlandırmıştır.

Sanatçı son olarak Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynamıştır. 2013 yılı Mart ayında başlayan ve "I'm Sorry, I Love You"  adlı bir Kore dizisinden uyarlanan"Bir Aşk Hikayesi" adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynamıştır... Ardından günahkar ve racon adlı dizilerde rol almıştır… Ardından Acı Aşk ve Kiralık Aşk dizilerinde yer almış ve 2017 senesinde Bir Nefes Yeter adlı sinema filmini çekmiştir filmi ekim ayında vizyona girecektir… Son olarak ise Star Tv de Ateş Böceği dizisi ile ekranlara geri dönecektir…

Yetenekli ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir Türkiye deki en iyi ağlayan oyuncuların başında geliyor ve gerçekten her duyguyu geçirebilen çok profesyonel bir oyuncu. Tiyatro asıllı olan oyuncuyu umarım uzun yıllar ekranlarda , sinemada ve tiyatroda görürüz…

Seçkin Özdemir'in yer aldığı diziler:

 

-Yaban Gülü - 2008

 

-Muhteşem Yüzyıl - Leo - 2011

 

-Al Yazmalım - İlyas - 2012

 

-Bir Aşk Hikayesi - Korkut Ali - 2013

 

-Günahkar-Ali Yusuf  (2014)

 

-Racon -Adnan Korman  (2015 )

 

-Acı Aşk-Bulut (2015 -2016)

 

-Kiralık Aşk -Pamir Marden (2016 konuk oyuncu )

 

-Ateş Böceği - Barış Buka (yakında Star Tv de 2017)

 

Seçkin Özdemir’in yer aldığı sinema filmleri :

 

-      Bir Nefes Yeter  - Yaman (2017)

 

Başrolü Tuvana Türkay ile paylaşan yakışıklı oyuncunun filmi Ekim ayında vizyonda…

 

En son Kiralık Aşk dizisinde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkan Seçkin Özdemir çok yakında Star TV de başlayacak olan ve başrolünü Nilay Deniz ile paylaştığı  Ateş Böceği adlı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Çekimleri son sürat devam eden dizinin fragmanının bu hafta çıkması bekleniyor.

Daha başlamadan sosyal medyada gündem olmayı başaran Ateş Böceği yazın en iddialı dizilerinden biri olarak gösteriliyor.

Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir’in oldukça uyumlu bir ikili olduğu birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından sıkça dile getiriliyor.

Star TV nin resmi sitesinde dizi ile ilgili ilk set fotoğraflarını ve ilk bilgileri yayınlamasının ardından sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren dizi daha başlamadan adından söz ettirdi…

Ateş Böceği çok yakında Star TV de… Oyuncu kadrosu oldukça sağlam mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyorum…

 

Çetin Kaya

Twitter/fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..