Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir menajeri ile buluştu hayranları coştu!

Seçkin Özdemir menajeri ile buluştu hayranları coştu!
 

Seçkin Özdemir yeni proje ile mi geliyor ?


Yakışıklı ve yetenekli oyuncu dün menajeri Rezzan Çankır ile buluştu ve menajeri ünlü oyuncuyla çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Seçkin Özdemir’in uzayan sakalları , küpesi ve uzayan saçları dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncunun hayranları ise Seçkin Özdemir’in bu son halini 2013 yılında rol aldığı ve Bir Aşk Hikayesi dizisinde canlandırdığı adeta sektöre damga vuran Korkut Ali karakterinin imajına benzemesi nedeni ile sosyal medyada coştu ve ünlü oyuncuyu beğeni yağmuruna tuttu.

Ayrıca ünlü oyuncunun menajeri Rezzan Çankır Seçkin Özdemir’in bir hayranının sosyal medyada yeni projesi mi var manasına gelen sorusuna ise sürpriz diyerek cevap verdi.

İşte bu cevabın ardından Seçkin Özdemir’in hayranları adeta sosyal medyada coştu. Yakışıklı oyuncunun yeni dizi , sinema filmi , reklam filmi yada dergi çekimi olabileceğini düşünen hayranları büyük merak içinde bir açıklama bekliyor.

Bakalım Seçkin Özdemir yeni dizi projesi ile mi anlaştı yoksa başka projelerimi var bekleyip göreceğiz…

Ama umarım yetenekli oyuncuyu güzel bir dram dizisinde haziran ayı gibi ekranlarda görürüz. Şahsen ben özledim oyuncuyu gözüm arıyor ekranlara bakınca. Mesela mankenden devşirme yeteneksiz oyuncuları nedense özlemiyorum. Ama bir Seçkin Özdemir , bir Engin Akyürek’i ekranlarda göremeyince gözüm arıyor. Çünkü çok kaliteli eğitimli yıllarca sektörde emek vermiş tiyatro sahnelerinde çok zor koşullar altında oldukları yere gelmiş isimler…

Umarım Seçkin Özdemir de erkenden ekranlara döner de biz de ülkedeki en iyi ağlayan erkek oyuncuyu izlemekten mahrum kalmayız.

Seçkin Özdemir inşallah kısa süre içinde ekranlara döner ve onu güzel projelerde görürüz. Çok yetenekli , mütevazi , samimi bir adam umarım yolu açık olur yakışıklı ve yetenekli oyuncunun…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..