Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '19

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir Özlendi!

Yakışıklı ve yetenekli oyuncu Seçkin Özdemir’in hayranları şu sıralar büyük bir sabırsızlıkla oyuncunun ekranlara dönmesini bekliyor!

Can Kırıkları dizisi erken final yapınca  Seçkin Özdemir’i ne yazık ki bu yıl ekranlarda fazla göremedik dolayısıyla izleyiciler yakışıklı oyuncuyu en kısa zamanda ekranda görmek istiyor!

Özellikle  bir çok hayranı oyuncuya sosyal medyadan ekranlara geri dönmesi için mesajlar atıyor.

Seçkin Özdemir ülkedeki sayılı iyi oyunculardan birisi ve ekrana yüz olarak çok yakışan bir isim açıkçası benimde gözüm ekranda onu arıyor.

Ama  yetenekli oyuncu son dizilerinde bana göre çok uç roller ve projeler seçti açıkçası seçtiği rollerin ben üstüne olduğunu düşünmüyorum. Kaliteli işlerde olsalar eğer bir rol oyuncuya oturmuyorsa bence kopukluk oluyor dizide.

Baktığımız zaman Seçkin Özdemir’e genellikle bir hikayesi olan ,  bir derinliği olan roller tam olarak oturuyor . Son iki dizisindeki karakterler bence fazla düzdü izleyiciyi içine çekmekten uzak yapay karakterlerdi.

Zaten sosyal medyadan birçok hayranı dram-aşk dizisi yapması konusunda mesajlar atıyor ve isteklerini dile getiriyor.

Seçkin Özdemir umarım güzel bir dram-aşk dizisi ile ekranlara kısa zaman içinde geri döner.

Hayranları oldukça sabırsız bakalım Özdemir  hayranlarının istediği bir rol ile ekranlara dönecek mi ? Bekleyip göreceğiz…

Çetin Kaya

 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..