Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '15

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir sosyal medyada şok etkisi yarattı!

Seçkin Özdemir sosyal medyada şok etkisi yarattı!
 

seçkin özdemir in fotoğrafı sosyal medyayı salladı!


Acı Aşk dizisi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan yakışıklı ve başarılı oyuncu Seçkin Özdemir in sosyal medyada daha önce görülmemiş bir fotoğrafı ortaya çıktı ve büyük beğeni aldı.

Seçkin Özdemir in yeni ortaya çıkan fotoğrafı kısa süre içinde sosyal medyada yayıldı ve genç oyuncu bugün  sosyal medyada en çok konuşulan oyuncular arasına girdi.Seçkin Özdemir in fotoğrafına oyuncunun hayranları iltifat üstüne iltifat yağdırdı. 

Seçkin Özdemir, Selin Şekerci ve Sezgi Sena Akay ın başrollerini paylaşacağı Acı Aşk dizisi de son zamanlarda sosyal medyada en çok merak edilen diziler arasında yapılan bazı anketlere göre izleyici yeni başlayacak olan diziler içinde en çok Acı Aşk dizisini merak ediyormuş. Acı Aşk dizisinin olağan üstü gizlilikte çekilmesi ve seçkin özdemir in sürekli kapişonu ile kendini gizlemesi izleyiciyi iyice meraklandırdı. Seçkin Özdemir görünen o ki çok yakında gündeme oturacak genç ve başarılı bir oyuncu olan seçkin özdemirin yolu açık olsun diyorum ve Avrupai oyuncuların dengindeki o profosyonel oyunculuğunu biran önce izlemek istediğimi belirtiyorum...

Çetin Kaya 

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..