Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir Sosyal Medyayı salladı !

Seçkin Özdemir Sosyal Medyayı salladı !
 

Seçkin Özdemir'den olay fotoğraf !


Tecrübeli ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir’in sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafına hayranlarından büyük beğeni geldi.

Seçkin Özdemir’in son paylaştığı fotoğrafta yine ufak bir imaj değişikliğine gittiğini görüyoruz.Profesyonel oyuncu yeni dizisi Acı Aşk’ta saç tarzını değiştirmiş ve daha klasik düz bir kesim ile ekranlarda karşımıza çıkmışta ama yakışıklı ve başarılı oyuncunun son zamanlarda yavaş-yavaş saçlarını uzattığını ve imajını yeniden ufak- ufak değiştirmeye başladığını görüyoruz.

Ünlü oyuncunun hayranları ise Seçkin Özdemir’in paylaşmış olduğu son fotoğrafına övgüler yağdırdı. Sosyal medyada akşam saatlerinde kelimenin tam anlamıyla Seçkin Özdemir rüzgarları esti ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğraf anında yayıldı ve çok büyük ilgi gördü.

Seçkin Özdemir’in paylaştığı son fotoğrafta ne kadar genç göründüğünü söylemezsek olmaz sanırım 34 yaşında olan başarılı oyuncu şuan sektörde 27-30 yaş aralığında olan saçlarını boyatan genç görünmek için bir çok makyaj yöntemi kullanan erkek oyuncudan çok daha genç görünüyor. Seçkin Özdemir’in 34 yaşında olduğunu bilmeyenler ise duyunca şok oluyor ve inanmak istemiyorlar çünkü yakışıklı ve başarılı oyuncu 27-28 yaşında gibi görünüyor. Baktığımız zaman şuan en popüler dizilerde oynayan 27-30 yaş aralığındaki oyuncuların genç görünmek için saçlarını boyattığını, çok ağır makyaj yaptığını görüyoruz. Aslında izlerken biz fark ediyoruz özellikle gençlik dizilerinde oynayan erkek oyuncular bir önceki işlerinde çok daha yaşlı bir görüntüye sahipken gençlik dizilerinde bir rol oynayınca nedense gençleşiveriyor. İnsan içinden diyor ne ise o olmalı insan en iyisi doğallıktır.

Seçkin Özdemir bu yönden çok şanslı bir isim yıllara meydan okuyan bir yapısı var ve diğer dizilerdeki erkek oyunculara göre çok daha hafif dizi makyajı kullanıyor. Ekranda daha doğal duruyor. Belki de Seçkin Özdemir’i daha çok içimizden biri gibi görmemizin nedenlerinden biri de doğallığıdır.

Görünen o ki Seçkin Özdemir gerek profesyonel ve eşsiz karakteristik oyunculuğu ile gerek ise yıllara meydan okuyan görünümü ile adından söz ettirmeye devam edecek…Tiyatro kökenli bir oyuncu olan Seçkin Özdemir’i ileride çok daha iyi yerlerde göreceğimizi düşünüyorum Türkiye için ve oyunculuk sanatı için gerçekten çok özel, çok önemli bir yetenek…

Ayrıca Seçkin Özdemirli Acı Aşk dizisi Pazar günü saat 20:00 da Show tv de diziyi izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Emin olun Seçkin Özdemir üstün oyunculuk performansı ile sizi derinden etkileyecek…

Çetin Kaya

Twitter/fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..