Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’den olay Ateşböceği Röportajı! Çok İddialı Geliyorlar!

Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’den olay  Ateşböceği Röportajı! Çok İddialı Geliyorlar!
 

Gümbür gümbür geliyorlar!


Çok yakında Star TV de başlayacak Ateşböceği dizisinin başrol oyuncuları Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz Milliyet’e konuştu.

Perşembe günü saat 20.00 da izleyicisiyle buluşacak olan Ateşböceği dizisinin başrolleriyle röportaj yapan Senem Aydın’ın röportajının bir kısmı ise şöyle:

Ateşböceği” ne anlatıyor? Türk filmleri tadında bir dizi mi?

Seçkin Özdemir: “Ateşböceği”, işinde başarılı bir boşanma avukatı olan Barış Buka ile hayatını taksi şoförlüğü yaparak kazanan Aslı Eğilmez’in hikayesi. Bahsettiğiniz Yeşilçam ise, öyle bir iddiamız yok aslında. Ama o sıcaklığı yakalamayı arzu ettik. Umarım keyifle izleyeceğiniz bir iş çıkarabilmişizdir.

Nilay Deniz: Kader Aslı ve Barış’ın yollarını kesiştiriyor ve aşkla bir araya getiriyor. Türk filmlerinin biraz o naif tarafından esinlendik diyebiliriz, o nostaljik tadı verebildiysek ne mutlu bize. “Ateşböceği” günümüzde geçen, keyifle izleyeceğiniz bir romantik komedi.

- Dizide Aslı ile Barış’ın aşkını izleyeceğiz. Sizin nasıl kadınlar ilginizi çeker?

Seçkin Ö.: Pozitif enerjisi olan, güler yüzlü, doğal, sıcak, samimi ve içten.

Aslı ve Barış’ın aşkı senaryoyu okurken ne hissettirdi?

Seçkin Ö.: Aslı ve Barış’ın aşkı öyle hemen başlayan aşklardan değil. Birbirlerine aşık olma sürecini birlikte yaşayacağız. Bu benim senaryoda sevdiğim önemli noktalardan biri. Şu anda onların iletişiminden ve kendi içlerindeki karmaşadan bahsedebiliriz. Bu da bana göre keyifli, eğlenceli anlar ortaya çıkarıyor.

Nilay D.: Onların hikayesi bir tesadüfle başlıyor. Bu tesadüfle ikisinin birbiriyle olan ilişkisinin gelişimini izliyoruz. Bu süreçte farklı sosyoekonomik ailelerden gelen, hayatın farklı yerlerinde duran iki kişinin aşkını anlatması beni heyecanlandırdı. Farklı bakış açılarıyla olaylara yaklaşımları, birbirlerini zaman içerisinde iyileştirmeleri duygusu içine aldı.

 Röportajın tamamını buradan okuyabilirsiniz : http://www.milliyet.com.tr/-iyi-ki-birlikte-oynuyoruz-/cumartesi/haberdetay/24.06.2017/2473945/default.htm

 Ben dizinin yayınlanan 3 tanıtımını da çok etkileyici buldum. Ateşböceği daha başlamadan sosyal medyada gündem yarattı. Her tanıtımdan sonra Twitter da en çok konuşulanlar arasına giren dizinin fragmanları ise  Youtube da  yüzbinlerce kez izlendi. Dizi bence çok iddialı geliyor ve Star diziyi yaz tanıtımında ilk sıraya koyarak resmen yeni Amiral Gemisinin Ateşböceği olduğunu herkese duyurmuş oldu.

Ateşböceği güçlü oyuncu kadrosu sıcak hikayesi ve farklı olay örgüsü ile Perşembe akşamı saat 20.00 da Star TV de başlıyor.

Çetin Kaya

Twitter/fankafacetinn

 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..