Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '16

 
Kategori
Magazin
 

Seçkin Özdemir ve Selin Şekerci'den olay fotoğraflar !

Seçkin Özdemir ve Selin Şekerci'den olay fotoğraflar !
 

selin şekerci ve seçkin özdemir sosyal medyayı salladı.


Yakışıklı ve başarılı oyuncu Seçkin Özdemir ile güzel oyuncu Selin Şekerci Acı Aşk dizisinin setinden paylaştıkları öz çekim fotoğraflarla sosyal medyayı salladı.

Acı Aşk dizisinin izleyicileri twtter da açtıkları  #SelinliSeçkinliAcıAşkPazar Hashtag ile twitter da TT listesine girdi ve uzun sürede listede kaldı. Bunu fark eden Acı Aşk dizisinin başrol oyuncuları Seçkin Özdemir ve Selin Şekerci paylaştıkları öz çekim fotoğrafları teşekkür niyetine sevenleri ile paylaştılar.

Ayrıca gelen fotoğrafların ardından Seçkin Özdemir twitter da en çok konuşulanlar arasına girdi ve TT listesinde uzun bir süre yer aldı.

Seçkin Özdemir ve Selin Şekerci nin fotoğrafları hayranları tarafından büyük beğeni aldı. Sosyal medyada ise ikilinin fotoğrafları büyük bir hızla yayıldı.

Fotoğraflarda Seçkin Özdemir ve Selin Şekerci nin samimi, doğal ve içten halleri ise gözlerden kaçmadı. Çok iyi arkadaş olan ikilinin arasında tabi ki bir şey yok sadece çok iyi dostlar sosyal medyada ya da günümüzün popüleriter ve pohpohlanmaya dayalı medyasında umarım bu durum yanlış yansıtılmaz.

Acı Aşk izleyicileri dizide Sude ve Bulut karakterlerini canlandıran Seçkin Özdemir ve Selin Şekerciyi daha ön planda görmek istiyor. Bu isteklerini ise sürekli dile getiriyorlar, umarım TMC yapım izleyicinin isteklerine daha çok kulak verir ki zaten TMC yapım her zaman az çok izleyicinin isteklerini önemseyen değerli bir  yapım şirketi eminim izleyicinin bu isteğini yavaş  olsa da zamanla yerine getirecektir. Bence Seçkin Özdemir ve Selin Şekercinin ayrı bir enerjileri var dizide bunun nedeni kuşkusuz arkadaşlıkları ve tabi ki her ikisi de tiyatro asıllı bir oyuncu ve yüksek kalitede oyunculuk performansı yapabilen deneyimli ve başarılı insanlar. Acı Aşk dizisinde Seçkin Özdemir ve Selin Şekerci ne kadar ön planda olursa dizi için o kadar iyi olur ki zaten Seçkin Özdemir geçtiğimiz bölümde dizideki ağlama sahneleri ile yine adından söz ettirmişti bildiğiniz gibi Seçkin Özdemir sektördeki en iyi ağlayan erkek oyuncu olarak gösteriliyor ve şüphesiz profesyonel oyunculu ile izleyici çekebilme kapasitesine sahip olan bir oyuncu zaten dizinin reytingleri de Seçkin Özdemir in ağladığı ve diğer bölümlere göre daha ön planda olduğu son bölümde hatırı sayılır bir şekilde artmıştı. Umarım yapım şirketi bunun farkındadır ve Seçkin Özdemir i olabildiği kadar öne sürer ve tabi ki Selin Şekerciyi de aynı şekilde… Bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz.

Şunu da eklemek istiyorum Acı Aşk dizisi diğer dizilerin aksine her bölüm daha da güzel bir iş oluyor daha tempolu daha çekici ve daha bir merak uyandırıcı bir hal alıyor. Bildiğiniz gibi diziler genelde bölümler ilerledikçe saçmalar ve konu olarak çökmeye başlar oysa ki Acı Aşk tam tersi gittikçe daha iyi oluyor. Birde dizi klişe bir konuya sahip değil her yönü ile farklı bir iş. Reyting odaklı olan bir iş değil tamamen konu odaklı olan bir proje.

Acı Aşk çarpıcı konusu ve görkemli oyuncu kadrosu ile Pazar akşamı saat 20:00 da yeni bölümü ile Show tv de… Şiddetle takip etmenizi tavsiye ediyorum emin olun dizi sizi içine çekecek ve bağımlısı olacaksınız...

Çetin Kaya

Twitter/fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..