Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '17

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir ve Tuvana Türkay ''Bir Nefes Yeter'' ile Geliyor!

Seçkin Özdemir ve Tuvana Türkay ''Bir Nefes Yeter'' ile Geliyor!
 

Yaz bitti bitecek. Ağustos ayının tam ortasındayken ve bayram için hazırlık yapmaya doğru giderken televizyon ve sinema dünyasında da hareketli günler yaşanıyor. Birçok yapım şirketi önümüzdeki sezon için gerçekleştirmek istedikleri işlerin startını bir bir veriyor. Bildiğiniz gibi, televizyon kadar sinema alanındaki yapımlarda da bütçeli ve önemli oyuncuların yer aldıkları iş yapmaya devam ediyor. Yani işe harcanan para ile kazanılan para orantılı hale geliyor.

Sonbahara doğru koşarak gittiğimiz şu zamanlarda Ekim ayı içerisinde vizyona girecek yerli bir filmin haberi düştü bugün. Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Tuvana Türkay'ın yer aldığı Bir Nefes Yeter isimli filmden bahsediyorum. Bir tarafta Ateşböceği isimli dizideki performansı ile baş döndüren Seçkin Özdemir, bir diğer tarafta ise Deli Gönül isimli dizideki performansı ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Tuvana Türkay var. İşin başrol kısmında sıkıntı yok kısacası. 

Bu iki oyuncunun dışında Nilüfer Kurt, Hakkı Ergök, Mihriban Er, Zuhal Gencer gibi tecrübeli isimler de yapımın oyuncu kadrosunda yer alıyor. Bir Nefes Yeter'in yönetmenliğini Yasemin Erkul Türkmenli, yapımını ise Bizim Yapım üstleniyor.

Açıkcası başroldeki ikiliyi ben beğendim. Tuvana Türkay'ın Bizans Oyunları ve Olanlar Oldu gibi komedi ağırlıklı işlerdeki performansları sayesinde hem dram hem de komedi yapabildiğini öğrenmiş olduk. Seçkin Özdemir ise Bir Aşk Hikayesi'nden sonra yaşadığı şanssızlıktan sonra Ateşböceği sayesinde kabuğu kırarak nasıl bir jön olduğunu göstermeyi başardı. Dolayısıyla Bir Nefes Yeter'in birbirine yakışacağını düşündüğüm başrollere sahip olduğunu büyük rahatlıkla söyleyebilirim.

Bir Nefes Yeter 13 Ekim 2017'de vizyonda olacak.

Gişeleri ve şansları bol olsun.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..