Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Nisan '18

 
Kategori
Siyaset
 

Seçmen Tokat Atabilir mi?

Seçmen Tokat Atabilir mi?
 

Kim, bir başkasına hayatını etkileyecek şekilde entrikalarla yalanlarla kötülük yaparsa, o kötülük mutlak şekilde bir gün kötülüğü yapan kişiye geri döner.

Bu tanımlama üç büyük din inancında geçmekle birlikte bilimsel olarak da Kauntum teorisine göre de doğrulanmaktadır.

Bizim seçmen öyle bir seçmen ki geçmişte en diplerde olan partiyi ana muhalefet noktasına ve iktidardaki partiyi baraj altında bırakan seçmendir.

Her seçim sonuçlarından sonra şunu söylemişizdir; "- Seçmen her partiye gerekli dersi verdi. Çok iyi bir sonuç çıkardı."

Bunun en yakın tarih örneğini 7 Haziran seçimlerinde gördük. Ama ne yazık ki seçmenin vermiş olduğu karar uygun bulunmayarak seçmen iradesi kabül edilmedi ve seçmen yok sayılarak seçimler altı ay sonra 1 Kasım'da yeniden yapıldı.

Bilanço Ankara Gar'ında, Sultanahmet meydanında, Beşiktaş İnönü Stad'ında terör olayları..

24 Haziran'da erken seçim yapılacak.

Bu erken seçim kararı seçmenin geleceğine yönelik değil de siyasilerin kendi bireysel çıkarları doğrultusunda alınmış olan karar ise seçmen bu durumu hissedecek ve oy tercihini ona göre yapacaktır.

Hatta eğer erken seçim kararı kamuoyu araştırmaları sonuçlarına güvenerek alındıysa (yani, araştırma sonuçları 50+1'in üzerinde çıktığı için karar alındıysa) 7 Haziran seçimlerinde yok sayılmış olan seçmen tepki göstererek kamuoyu araştırma sorularına bilinçli olarak yanıltıcı cevap vererek tahmin oranlarının pozitif yönde yüksek çıkmasını istemiş olabilir seçimlerin sonucunda süpriz sonuç çıkması adına. Kısaca, seçmen sol göstererek sağ vurabilir!

Yani şöyle; 7 Haziran seçimleri sonrasında beni yok sayarsanız, ben de özgür irademi kullanarak kamuoyu araştırma tahmin sonuçlarını yüksek tutar, sandıkta bildiğim şekilde oyumu kullanırım.

Seçmen referandumda mühürsüz zarfların geçerli sayılmasına yönelik çıkarılmış olan kanunu unutmaz!

Seçmen özellikle 7 Haziran seçimlerinden sonra yok sayılmasını hele hiç unutmaz!

Seçmene kötülük yapmak isterseniz, kötülük size döner, unutmayınız!

Dürüst olmalısınız dürüst!

İşiniz hep entrika hep yalan yalan!

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..